nie wiadomo czy sie wogole na wiosne pojawia,gdyz beda mieli klopot z uzbieraniem 11 grajkow....
-
-
Gorawski! Nie odchodź!
później wiślacy będą nam zarzucać napinkę .... :(
po co takie tematy?
Matti, jesteś żałosny. Po to jest m. in. hyde park, żeby odpowiedzieć komuś kto cię obraził, a gorawski (pies zawszony) mówiąc, że nigdy w Cracovii nie zagra mnie obraził. I ch.. mu za to w pieską mordę.
PS nie musisz tu zaglądać, jeżeli poziom ci nie pasuje, są inne fora na poziomie...
A poza tym zacytuję Matti Twoje własne słowa:
,,(...)A tak poza marginesem, rozmowa na naszym forum jest naszą prywatną sprawą, nie podoba się nie musisz tu wchodzić i czytać.
Bo te oskarżenia brzmią tak, jakbyś wpadł do mnie i kazał się tłumaczyć o czym się gada w moim własnym domu...
Wszyscy nie możemy się spotkać naraz w jednym miejscy by pogadać, więc wymyślono forum i chat.(...)
Konsekwecji brachu, konsekwencji...
I jeszcze jeden cytacik:
,,Część kibiców WISŁY Kraków też wam gratuluje zwycięstwa w pięknym stylu i życzy wam powodzenia w barażach. Mam nadzieję że spotkamy się w pierwszej lidze i będą to piękna mecze. Wreszcie będzie się mówiło o Krakowie a nie o Warszafce i ich derbach.''
Ja bym napisał NAM, hehe
Kolejny hałhał prowokator... ch mu w pysk
racja, racja......
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)