Ide sie posmiac z "Kameleona" ;-)
Na TVN-ie teraz ;-)
-
-
"UWAGA!"
hehe własnie ogladam :D cyt. "Tu są większość gimnazialiści" :D
[b]"Jak ktos chce wziac narkotyki to nawet w Kosciele wezmie" ;-)[/b]
"Wiekszosc dodawala sobie lat" ;-)
nie ogladam telewizji bo to glupota, nic madrego nie powiedza tylko ze ktos umarl albo inne bzdury , telewizja jest zbedna , jedyne co jest w niej ciekawego to mecze:D
Do tej psiej budy to same małolaty chodza. To nie jest dyskoteka dla normalnego człowieka
Hehe a ja tam kiedys bylem... ale to kiedy to w sumie bardzo dawno... jakos na poczatku.... jak to cos otwarli...
Ja tez tak kiedys byłe. Chała jakich mało juz tam nigdy nie pojade i radze wam tez tam nie jezdzijcie
mysle ze tym nie malolatom bardzo zalezalo zeby sie znalezc w tv.Ale jak chodza same malolaty to zapraszamy
kordel pochwal sie jak cie tam gonili :) konfidenci z proko dzialaja !!!!!
Zanim była uwaga to było chyba 20 min reklam i zapomniałem o uwadze,
W kameleonie nie byłem bo za plastikowy i 3paskowy klimat. Totalny dramat, i przynajmniej 2 kl liceum , musi być :)
ja nie byłem i się nie wybieram:> z wiadomych celów;] moge spotkać znajomych z osiedla;] a razem z nimi reszteeee Piesków;]
a jak tam jest? nie wiem z tego co słyszałem to pyta.... ale ja nie oceniema nie bylem:)
Kto ma nr do tej laski co odpowiadała na pytanie "Ile masz lat?" "Nawet nie pytaj" co? :D
bueheh no cóż tak bywa;] Ja w Kameleonie byłam tylko raz w życiu...i wiecej nie pójde.Jebać Kameleona ENERGY 2000 ruleZzZzZz=D
Ja tej lasce daje ze 26 lat.
W Energy bylem raz na urodzinach i nawet było spoko, jednak na razie sie nie planuje tam zjawiać, za delikatnie jak dla mnie.
Kanty RuLeZ
Kameleon to pyta!!!Mieszkam niedaleko i wiem :)ostatnio kumpel tam poszedł tylko dlatego ze mu sie laska spodobała,ale zybciej z tamtad wyszedł niż tam wszedł:D
Nigdy w Kameleonie nie byłem więc nie będę się wypowiadał czy jest dobry czy zły :) Jedno wiem na 100%... w Kameleonie w najbliższym czasie nie będzie dużo gimnazjalistów po tym reportarzu :)
Kamil_ksc napisał(a):
> Nigdy w Kameleonie nie byłem więc nie będę się wypowiadał czy
> jest dobry czy zły :) Jedno wiem na 100%... w Kameleonie w
> najbliższym czasie nie będzie dużo gimnazjalistów po tym
> reportarzu :)
>
A mi sie wydaje, ze bedzie ich jeszcze wiecej :-(
Kazdy wie jaka jest dzisiejsza mlodziez...
n/c
BartAcid napisał(a):
> [b]Ja tej lasce daje ze 26 lat.[/b]
> W Energy bylem raz na urodzinach i nawet było spoko, jednak na
> razie sie nie planuje tam zjawiać, za delikatnie jak dla mnie.
>
> Kanty RuLeZ
>
No chyba tylko wtedy jak dodasz drugie tyle co ma ;-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)