:D macie jakies gry do sprzedania po taniuche?:P hehe oczywiscie piraty bo nie stac mnie na oryginaly ;] albo namiar na kogos kto ma duzoooooooooo gier ;]
-
-
Play Station 2
Giełda;]
masz w *** ale to w sumie logiczne.
na gieldzie gry sa po 3dychy wiec wiesz
a hyba że tak....
Curve odezwij sie na maila(masz w profilu)
masz net to masz gry, tylko sie wysil i poszukaj
rozrabiaka niestety w twoim profilu nie ma majla :(
curve wlacz sobie gg ,napisalem do Ciebie :)
hm caly czas jestem na gg:d i nikt nie pisze , napisz na majla celone@go2.pl
www.serwiskonsol.pl -tam maja piraty i nie tylko...stoja tez na gielszie w weekend
wiesz ja podziekuje za gry po 30pln :D, na gieldzie wiem ze mozna kupic gry ale w cenach po 30pln to ja raczej nie chce;] ,ale juz sie dogadalem z ROzrabiaką wiec temat mozna zamknac:P
Nie chce ktos puścić PlayStation2? Jeżeli tak to w jakiej cenie? Byłbym zainteresowany
Piratów.. żadnych.. niestety mam wszytskie orginały.. moja konsola piaratów nie czyta.. o orginałach możemy podyskutować :P
AnetaKSC: a jakie masz orginalne gry???
Mam pytanie do kogoś kumatego ;) jestem teraz na zakupie PS2 tylko wiadomo że gry oryginalne sa bardzo drogie, nie chce kupować przrobionego pleya bo podobno bardzo szybko laser w nim pada. Słyszałem ze na giełdzie można nabyć jakaś płytke która wgrywasz przed włozeniem do konsoli i potym mzesz odpalioć gre z giełdy?
Czekam na rady i opinie ;))
kup pleya, przerob i graj w piraty.. dawno temu jak jeszcze byl klopot z przerobieniem ps2 na piraty trzeba bylo uzywac tej plytki butowalnej + cos co przypominalo memorycard ale to bylo strasznie wkurwiające bo raz zadzialalo raz nie.. ale to byly poczatki ps2 a teraz juz chyba nie ma problemow z przerobkami...
Tak jest to tzw ActionReplay...sam mam coś takiego i jestem zadowolony. Ale jednak mimo wszystko polecam przeróbkę (laser nie pada tak szybko, w sumie to wogóle nie pada :D).
A co do piratów to na E-mule jest tego pelno, sciagasz rozpakowywujesz (czasem jest haslo, ale to albo wtedy uzywasz jakiegos programiku do rozhaslowywania zip`ow i innych wynalazków albo szukasz na forum, które jest podane z natury w pliku - jakies readme albo info), potem nagrywasz na plytke i już masz :D. Sam tak robię więc nie ma możliwości, żeby nie dzialalo :D.
i niech zawsze gra gitara ;-)
Dev pewnie chodzi ci o cos takiego jak Swap Magic , to ejst plyta ktora wkladasz do konsoli on aok hm 30-45 sekund sie pokreci :D pozniej wyciagasz klapke(jesli amsz ps2) takim specjalnym chaczykiem, lub grasz przy otwartej (jak masz pstwo) :) , przy otwartej hm smiesnize to brzmi , mozesz pomyslec jak wyciagnac plyte ktora ma kilka tysiecy obrotow:D wiec tak plytka sie pokreci chwile i sie zatrzymuje wkladasz pirata naciskasz X i juz dziala;] sam tego uzuwam bo mam PSTWO :)
a i co do gwarancji to jak przerobisz masz gwarancje na przerobke a nie na laser, wiec moim zdaniem bardizej sie tak oplaca miec 24miesiace gwarnacji (przynajmniej mi tyle dali w auchanie:)), i lasery ci sie moga jarac ile chca:P hehe a gwaracne masz:D z reguly jest tak ze jak ci sie spierdoli konsola t dostajesz nową , moj kolega juz ma trzecia od tamtych wakacji :),ale non stop gra na tym swapie wlasnie, tzn gral wczesniej na action ripley , ale teraz na swapie jedize i jest dobrze, co do gier to polecam plyty verbatim , chyba najmniej ze wszystkich szkodza laserowi , yo
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)