Liptoon możesz do mnie na gg zawitać? Mało mam swojej kasy, rodzice mi nie dadzą ale chyba każdaz zł się liczy...
-
-
Co sądzicie o kibicach Zawiszy Bydgoszcz?
Kamil_ksc napisał(a):
> Liptoon możesz do mnie na gg zawitać? Mało mam swojej kasy,
> rodzice mi nie dadzą ale chyba każdaz zł się liczy...
>
Kamil: najpierw ja mam podbic do Ciebie na gg, teraz Lippi - co to ma znaczyc ??
Sam nie mozesz podbic ??
HYCEL...: bardzo Cie prosze abys nie wypowiadal sie w tym temacie...
Osoby nie orientujace sie w temacie o co chodzi takze...
Dziekuje...
Wiadomość zmieniona (07-12-04 21:34)
Lippi: Tobie tez sie do sygnaturki dojebali ;-)
Nastepny w kolejnosci bedzie Kamil :P
Wiadomość zmieniona (07-12-04 22:08)
to po co w ogole temat skoro sie nie wolno udzielać...kozaki...
Crax napisał(a):
> to po co w ogole temat skoro sie nie wolno udzielać...kozaki...
Crax: nie "nie wolno sie udzielac" tylko pisac rzeczy o ktorych sie nie ma zielonego pojecia...
Tak jak to jest w jednym z wydarzen jakie mialo miejsce i o ktorym toczy sie dyskusja...
Kid: posiłem Liptooma o podbicie., bo nie mam jego nr... A moja sygnaturka jest w sam raz :P
jak moge pomoc?
irys napisał(a):
> jak moge pomoc?
>
irys: w czym chcesz pomoc ??
irys - mozesz wplacic pieniadze na konto opravcze,napewno calosc pojdzie na ten cel.
albo na moje konto ;-)
Lipp: fajny GIF ;-)
Wiadomość zmieniona (08-12-04 16:49)
lipton jak jestes tym calym oprawca i ty dawales nr itp to juz wiem w sumie ze jestes kumaty bo pyry mowily ze jestescie grubo odjechani(...) aczkolwiek nie chce sie sprzeczac ale duzo wiem bo akurat znam tytch Lechistow...wiewm wiem malo kumaci maja milczec.zreszcta nie moj problem...mamy w chuj chlopakow w puszcze boli to ze niby wy jestescie inna komorka na CRAXIE i nie mozecie pomoc jednemu ziomkowi jak potrzeba tymbardziej ze w waszym swiecie to nie byle kto ...ponoc....pozdrawiam i powodzenia
HYCEL - pomozemy mu,o to sie nie martw,a jesli chodzi o pozostalych ziomkow ktorzy leżą to mysle ze to jest sprawa indywidualna,pomoc mozna dostac z roznych stron,niekoniecznie calej grupy lecz pojedynczych jednostek. Jesli chodzi o to co napisales ze jestesmy inna komorka na Craxie,to to ze zajmujemy sie ultraską nie znaczy ze jestesmy gorsi czy cos. I my i wy robimy swoje dla dobra Cracovii,mam racje? Chyba o to w tym wszystkim chodzi. Pozdro dla Ciebie.
Witam
Jestem kibicem ZAWISZY - mieszkam obecnie w katowicach
Sprawy nie znam
Myślę że ci co wiedzą sprawę wyjaśnią między sobą
Ja osobiście uważam że więcej nas łączy niż dzieli
Byłem na meczu Cracovii w jaworznie
i w Cracovie na śledziach - i darzę CRACOVIĘ dużą sympatią
Mam kilku dobrych kumpli wśród Was i jestem przekonany
że wszystko się wyjaśni
Mimo różnych wypowiedzi na nasz temat życzę Cracovii mistrza
Do zobaczenia na derbach - będę napewno
Pozdro - szczególnie dla MAŁEGO :)
Adam
Adam ZAWISZA: Ja powiedziałam ze nie których z was nie lubie.....
Mielismy kiedys zgode- w czasach kiedy Pasiaczka byla w planach, Liptoon raczkowal, a ja wsadzalem sobie pod dupe patyk i uparcie twierdzilem ze ten patyk to rumak, ktory poniesie mnie do walki przeciwko wrogom... a moze nawet wczesniej :)
Temat sluzy niektorym do udowadniania "kumatosci"- Liptoon, pisania glupot- Pasiaczka, i nie wiem czego tam jeszcze...
A forum czytaja ludzie z calej Polski, takze z Bydgoszczy i maja nas za niezlych idiotow...
Zamknijcie lepiej ten temat.
Ferencvaros napisał(a):
> Mielismy kiedys zgode- w czasach kiedy [b]Pasiaczka byla w
> planach, Liptoon raczkowal[/b], a ja wsadzalem sobie pod dupe patyk
> i uparcie twierdzilem ze ten patyk to rumak, ktory poniesie
> mnie do walki przeciwko wrogom... a moze nawet wczesniej :)
> Temat sluzy niektorym do udowadniania "kumatosci"- Liptoon,
> pisania glupot- Pasiaczka, i nie wiem czego tam jeszcze...
> A forum czytaja ludzie z calej Polski, takze z Bydgoszczy i
> maja nas za niezlych idiotow...
> Zamknijcie lepiej ten temat.
>
Z tego co wiem to bylo raczej odwrotnie ;-)
Wiadomość zmieniona (12-12-04 12:21)
ZAWISZA_FAN: Czy to Ty podbiles wczoraj do mnie na gg ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)