A gdyby tak zgadać się z właścicielami Whisky Baru i Algi co do ceny browców w dniu meczu.Każdy browar droższy o powiedzmy 20 gr. Nikt z powodu takiej sumy z piwa nie zrezygnuje a przeliczając na ilość czyt. rzekę złotego napoju lejącą się z conajmniej piecigodzinnym wyprzedzeniem godziny meczu,to troszkę by sie na opravcze narzędzia uzbierało.
Tylko nie wiem jak z formą prawną takiego przedsiewziecia(kasy fiskalne itp)
No i szefowie knajp też niekoniecznie chętni by mogli być...
I złotówka od każdej flaszki wypitej na kółeczku obok Algi ;) to już oczywiście byłaby przesada .Ale cel wszak szczytny!
-
-
ULTRAS!!!!na wiosnę
5 dni później
Nie chciało mi się szukać tematu dotyczącego derbów, ale tak mi się wymyśliło że można zrobić jakiś transparent czy coś z hasłem: Koniec jazdy bałej gwiazdy!!! jak Wam się podoba??
poczekaj na oficjalke... takie opieranie działań na pomówieniach, czy grze słów to kretynizm... wybacz ale tak jest...
DOLNOSLAZAK ale ten adres jest niepoprawny, sprawdź czy to jest ten napewno.
No to tak:
Vlepki, są na bardzo dobrym poziomie i nic do nich nie mam, powinny zostać wyznaczone specjalne stanowiska na wszystkich sektorach gdzie można się zaopatrzyć tylko w vlepki....
SMS, z smsa za 2zł+VAT Opravcy dostali by 44 gr, już lepiej wejść na i ściągnąć sobie Tapete Cracovii na komórkę... Łącznie do dziś z tych tapet zarobiliśmy chyba z 240 zł :D
0.5% na Oprave z każdego biletu, wydaje mi się to świetny pomysł, problem w tym, że klub prawdopodobnie się nie zgodzi :(
Wiadomość zmieniona (26-12-04 16:17)
soltys na pewno rafal_roslon.02.pl ja bede na meczu z zaglebiem.bede stal przy naszej nowej fladze DOLNOSLASKIE P[ASY NASZYM NALOGIEM latwo mnie rozpoznasz bo jestem dosc wysoki i mam charakterystyczna bluze z duzym logo Cracovii ja bede miec choragiewy przy sobie wiec moge je komus przekazac jak chcesz to podaj mi swoj numer znasz moze ferencvarosa?
DOLNOSLAZAK chyba maly blad sie wkradl w Twoj adres e-mail, poniewaz raczej powinno byc:
[b]rafal_roslon@o2.pl[/b]
nie zapominac o "małpie" [at] (@) i raczej host to nie jest zero dwa (02) tylko o dwa (o2), tak wiec prawidlowy adres to powinien byc ten co ja napisalem
Nie czepiaj się, pewnie na początku jak net miałeś to też niezłe gafy zaliczyłeś :P
Ja sie nie czepiam, ja tylko pomagam chlopaka nawiazac kontakt ;)
Myślę, że Sołtys by się sam zoriętował, że coś jest źle :P
co by te forum zrobilo bez waszej czujnosci:)ale fakt ostatni raz zasiadam na bani przed compem pozniej wogole nie mozna sie dogadac.....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)