qrwa, zapowiada się dobra zajawka a ja akurat w tym czasie wyjeżdrzam z Krakowa na 3 dni...
a miałem właśnie pada kupować żeby coś poćwiczyć
a apropo, jakie byście polecili pady ??
-
-
Turniej Fifa 2005 (info na cracovia.strefa.pl)
tylko soniaka
ja czekam na oPADY sniegu ;-)
a o turnieju jest tez na
coś czuje że tłoczno będzie :)
eeeeeeeee,kicha tutrniej na ps2,rozklepal bym was na pc
no no jakby bylo na PC to niewiem kto by tu kogo rozklepal :D Mikuś_KsC moze zaręczyć :))
Ja tam wole PRO EVO 4.
Wie ktoś jakie są różnice pomiędzy FIFĄ a PE4 ?
PE4 rozni sie tym od fify ze oprocz samej grywalnosci jest to jedna wielka kupa.. tzn jak sie gra z kiims to mozna grac latami ale samemu to sie nudzi po 2 tygodniach a to z tej przyczyny ze pingpongi ktore ja robia nigdy nie mysla o ustawieniach czy nawet wygladzie menu (przypomina oldskulowego pegazusa jak dla mnie) a w fife gram od 97 albo 98 jeszcze na Playstation moje początki pamiętam i jedna fifka spokojnie na rok starcza az pojawia sie nowa ;-) brakuje mi tylko halówki... to juz tyle lat :((
;-)
DLACZEGO NIE NA PC(lolz),chyba wiecej ludzi w to gra na kompie,eh:/
Rozmawiałem z kolesiem z EA i on na twoje (TYLU) pytanie odpowiedział mnie więcej tak.
Sprzedaż naszych gier na pc to 20 % pozostałe 80% to piractwo, cracki i kopie. Na konsole te proporcje wyglądają odwrotnie. Promujemy więc przede wszystkim dany tytuł na konsole.
Na turnieju będą (prawdopodobnie) stanowiska PC ale poza konkursem.
Boola jaka ladna promocja produktu i firmy EA zarazem:)
P.S.Ja osobiscie wole PES'a.
nie wie ktos czy bedzie mozna podlaczyc swojego pada na turnieju ale z wtykiem komputerowym :((((((((((((((((((((((((((((
ja sie tlyko po autografy wybiore :)
no podejzewam ze PS2 nie ma wejsc takich jak sa w kompie..
jak się dowiadywałem to niestety nie ma możliwości podłączenia pada PC do PS2
Ale jest możliwość podłączenia klawiatury PS2 :) serio
Tak przy okazji to do imprezy włączył się philips i do puli nagród dorzucił:
- 1 telewizor 21 cali
- 2 odtwarzacze DVD
el_moneta - to mozna bedzie grac na klawiaturze w turnieju ?
A jak tak to czy trzeba przyniesc swoją ?
jak masz klawiature do playstation 2 to pewnie bedziesz mogł ..
boola ma racje - jak ktoś ma taką klawiaturę to nie ma przeszkód.
Ja postaram się załatwić w MediaM żeby nam ze dwie pożyczyli.
A ciekawskich zapraszam nieoficjalnie w piątek 10 grudnia- będzie od 17 rozkładanie sprzętu i możliwość treningu.
Udało nam się załatwić naprawdę kooooopę nagród i gwarantuję, że co najmniej 20-stu graczy nie wyjdzie z pustymi rękami.
napewno sa zapisy od poniedzialku ?????????????????? bo che w tym turnieju grac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)