Ogladam wlasnie mecz i w tle slychac doping :-)
Posluchajcie go - moze daloby sie cos zmienic i u nas sprobowac tak jak to bylo z literowaniem liverpool'u ;-)
-
-
Doping na Realu
wszczegolnosci te gwizdy :)
Ja bym tych gwiazd nie probowal u nas ;-)
Taki Giza jest lepszy niz Beckham :P
najbardziej mnie wkurzają hiszpańscy kibice z tym jak sa przy piłce Juan i Roqe Junior te małpie odgłosy nic tym wytępić hiszpanów!!!
słuchajcie jest jedna fajna piosenka i można by ja przerobić !
hehe ale te małpy fajnie słychac:p lpl
a ja słysze same gwizdy i krzyki.....:|
hehe a ja slyszalem Sieg Heil Sieg Heil Sieg Heil a krzyeczeli to pewnie ultrasi realu czyli Ultras Sur lub Urgullo Vikingo bo pozanimi na mecze realu chodza same pikniki i nawet niewstaja z krzeselek hehe
Musieliście się przesłyszeć przecież tam jest "tolerancja", więc jak coś takiego jest tam mozliwe.....:)
Ja fanów Realu wspominam bardzo negatywnie, miałem nieprzyjemnośc obserwowoać ich na zywo i stwierdzam że ich "kibicowanie" to całkowita porażka. 80 tysięcy figur woskowych i jedynie za bramka kilkuset fanatyków.
Wyobraźcie sobie 80-tysięcy ludzi wpieprzajacych bułke z mięsem (takie cos sprzedają w bufetach).
bułka z mięsem powiadasz..?
nie prościej hamburger ?
hamburger to tak amerykańsko, lepiej brzmi bułka z mięsem.
A co do tematu, jaki klub tacy kibice :)
PIERWSZA LIGA PIERWSZA LIGA ARECZKA !!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)