Oswieciles mnie north;)ale sie zgadzam z toba bialystok to dupa.....haha O wyjazdach niepogadamy...ale nieodpowidziales mi na moje pytanie o twoje kolezanki z reymona.....ale to chyba dlatego bo sam sie napompowales jak balon...hahahaha tyle radosci z psa hahaha
TYLKO PASY!!
-
-
wisła na forum
North, jestes zakomplesionym, pryszczatym gowniarzem ktory jest cienki jak swinski ogon. Nie masz nic sensownego do powiedzenia oprocz ciaglych prowokacji wobec innych wiec spierdalaj na swoje forum.
Ferencvaros masz racje, forum jest do dyskusji, ale jesli ktos wchodzi tylko po to zeby naublizac innym to go trzeba "grzecznie" wyprosic.
p.s. w Krotoszynie jest w pizdu i jeszcze troche poznaniakow :>
Wiadomość zmieniona (21-11-04 14:44)
Pozdro dla pasiatych dzieci, Markó KSC :-)
Ktosik od czasu do czasu zarzuca Wiśle milicyjne pochodzenie, ale jak widać niektórzy czerpią z metod tamtej epoki niezłą inspirację.
PS. Jakby Ci się udało napisać skrypt wykrywający zwolenników Wisły, opublikuj go gdzieś. Być może na tej bazie udałoby się stworzyć program wykrywający i eliminujący z grona uczestników forum dzieci i osobników o obniżonym IQ. A przydałby się takowy mechanizm tu i ówdzie...
[b]Forum jest po to, żeby na nim dyskutować (zwłaszcza Hyde-Park), a nie coby się we własnym (w tym wypadku pasiastym) gronie zagłaskać na śmierć).[/b]
poznaniak- oki doki, ale to ze ktos jest za Wisla, i ma pogladay inne do naszych nie jest od razu ublizajacym innym gowniarzem... a tak poza tym czy jakies dziecko, ktore ledwo dostaje lapkami do klawiatury jest wstanie Ci ublizyc??
Pokaz mi miejsce w ktorym napisalem ze ktos kto ma inne poglady jest od razu ublizajacym gowniarzem. Zycze powodzenia, nie znajdziesz.
Wiekszosc z nich wchodzi tylko po to zeby ublizac i nic wiecej, maja w dupie sensowna dyskusje. Tyle na ten temat
Poznaniak
Spójrz na swój pierwszy wpis w tym temacie i sprawdź kto kogo zaczyna obrażąć.
A jeśli chodzi o dzieci to zapewne gdy ja Twoich starszych kolegów goniłem pod kasami Twojego Leszka to Ty pewnie oglądałeś Misia Koralgola.
Teraz dowiedz się od starszych kolegów w którym roku Wisła Was goniła w Poznaniu i zripostuj.
Podpwiem Ci że na tym samym meczu podeszliście pod nasz sektor i poprosiliście o zgodę.
W odpowiedzi pierwszy z brzegu od Was dostał plaszczaka i rozmowy się zakończyły.
Pa
Renifer
Ależ oczywiście że Wisła posiada sporo kibiców również poza Krakowem.
Ja w tym widzę akurat plusy ale to Wy lubujecie się wyszukiwac takie prztyczki więc się zastanawiam czy przeszkadza Wam to w kazdym przypadku czy też jest to hipokryzja najczystszej jakości.
?
Poznaniak wszystko ladnie pieknie-tylko w 90% przypadkow jak sie rozpoczyna sensowna dyskusje a fakty przedstawione nie sa po Waszej mysli to post jest od razu kasowany,wiec co to za dyskusja jak niewygodne posty sa usuwane.Uwazasz ze wiekszosc wchodzi zeby poublizac co jest totalna bzdura, wlasnie wiekszosc chce normalnie podzielic sie pogladami-na co pojawiaja sie odpowiedzi typu"do budy,na swoje forum,zomo,ormo,nie szczekaj"itp.wiec chyba ktos inny bluzgac zaczyna
North urzekla mnie twoja historia;)poprosze o jeszcze jakas.....
Mati tak sie sklada ze kolezanki z reymonta wczodza na nasze forum nie poto zeby dyskutowac,tylko zeby prowokowac!!!
P.S.North skoro smiesza cie kibice z wiosek i miasteczek to masz klase facet-baw sie tak dalej!!!
NA DOBRE I NA ZLE JA I TAK KOCHAM CIE !!
CRACOVIA!!
jenifer nie pierdol ,
Renifer
Ty masz jakieś kłopoty ze zrozumieniem tego co czytasz???
Napisałem że to PLUS
Wiesz co to jest plus?
Jak pisales o Leszku to tez byl plus??Skoro tak to mam powazny klopot....
bez odbioru;)
NA DOBRE I NA ZLE JA I TAK KOCHAM CIE!!
CRACOVIA!!
qwert, blyszczysz inteligencja jak wisla w pucharach
nie chce żebyś oślepł.
Renifer
Dla mnie w każdym przypadku istnienie fan klubów to plus.
Dla Was nie w każdym.
Mam nadzieję że w końcu zrozumiesz bo zajmuje Ci to już cały dzień a efektów nie widac.
Wejdzcie do tematu Twoja ulubiona vlepka i jak zdazycie to zobaczycie po co niektorzy wislacy przychodza na nasze forum....
Dzieki north ze caly dzien poswieciles mi;)chyba cie polubie....
JEJ ODDALEM SERCE SWE , ONA NAJPIEKNIEJSZYM SNEM
CRACOVIA!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)