Majdan na tych zdjęciach wcale nie wygląda, jakby miał jej dość (a szkoda). Kasperczak ponoć też nic takiego nie powiedział. A może powinien? ;-)
-
-
Dodzie pogratuluj tutaj IQ
taaaaaaaak 156 moze 256
tylko jak mowi to daje jej jakies........50 ani grama wiecej!!!!!!!!!!!!
Widziałem kiedyś ją w TVP na jakimś sobotnim "tokszole" i powiem tyle:
niech sobie będzie superinteligentna a i tak jest pyskata dziwka, kupa chamstwa, ubrana jak wieśniara ostatnia i 5 ton makijażu na gębie! Tyle.
pewnie byś jej pitola nie zapodał ??? :)))))
żeby nie było to :
materiał na żone to nie jest !!!!
chodzi głównie o ..sanki...:))
no nawet sex nie bylby oki
bo nawet po chamsku by jeczala :)
nie wsponminajac o orgazmnie:)))))
156 to ma w cycach. Ciekawe dlaczego nie chciała podać na forum publiczne wyników z IQ na TVNie ? Pewnie miała 90 max i się wkurwiała bo obiecywała że pierdolnie 145 haha co za lama z niej, jeszcze pierdoliła później że jej się zjebały przyciski :-)
Pozdro Radziu! ;-)
8-) jak dla mnie ten test na TVNie byl raczej testem na spostrzegawczosc i reflex, a z inteligencja to mialo raczej malo wspolnego, a juz 100% rozwalilo mnie pytanie o jakies rozmazane twarze z TV, z ktorych osobiscie dwie osoby pierwszy raz w zyciu na oczy widzialem :) Generalnie ten caly narodowy test na inteligencje to jedna wielka zenada. Podobno w tamtym roku byl ten test o wiele lepszy (troche liczenia itp) i wiecej mial zwiazku z inteligencja.
Pozdrawiam
Jedno mi nie gra na tych zdjęciach : jest Doda, jest Barbie a gdzie jest Ken ???
Ken jest tutaj :))))))
Gratuluje jej IQ!!!! 156 to ma pewnie wzrostu....glupia jest i pusta jak balon:))
TYLKO PASY!!!
A ja mysle, ze jakis lebski facet z Mensy chcial ja miec w stowarzyszeniu, bo nigdy nie wiadomo... moze na jakims zjezdzie... i zwyczajnie podmienili testy
druga ewentualnosc to taka, ze byl to program "MAMY CIE"
wczoraj byliśmy u dody :] bo mieszka u nas na osiedlu ;P
Pewnie zdawala taki test jak na TVNie robili - czyli poziomem przypominajacy testy-zabawy dla pierwszych 3 klas podstawowki.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)