Dinthalion co Ty gadasz jakie 15 minut ?? ;)
Ja obstawiam jakies 6,5 minuty
-
-
Flagi osiedlowe
.
Wiadomość zmieniona (22-11-04 20:41)
Striped Ziomuś ile masz lat??? zacznijmy od tego.....
.
Wiadomość zmieniona (23-11-04 15:54)
Boże młody masakra z TObą;] z tego jak piszesz masz max 15 lat.... i co będziesz jeżdził z flagą autobusem na mecz??:>
.
Wiadomość zmieniona (22-11-04 18:37)
robisz flage to jesteś za nią odpowiedzialny w całym tego słowa znaczeniu transport wieszanie sciaganie..... i jakoś nie widze 16-latka w tej roli....jak byłem w Twoim wieku też myślałem by sobie flage zrobić;] ale naszczęście jakoś mi to z głowy wyleciało;]
-=KsC_Qr2nOw=- znam ludzi którzy mają po 16 lat i zajmują się flagą ... wiozą ją wieszają sciagają i jest git i nic sie nie dzieje ... czemu nie widzisz 16-latka w tej roli ?
.
Wiadomość zmieniona (22-11-04 18:37)
strasznie mnie denerwuje ludzie na tym forum ktorzy NON STOP jak cos zlego sie dzieje na stadionie albo wynikaja takie sytuacje jak tu to od razu "małolaty małolaty"...
jeśli flagami się zajmuja 16 - latki to dziękuje bardzo... będzie tak jak Bojki wpadły na autobus piasków164 widziałeś efekt noszenia flag przez małolatów? jeśli nie to pooglądaj zdjecia wisły jak palą nasze flagi;/
[b]rafi[/b] sprawdź maila
pozdrówka
Striped ku*** zamilknij już proszę...i nie pierd*** że masz 16 lat, a na temat Opravców się nie wypowiadaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dajcie mu bana modowie!!!
skonczcie ten temat i to juz!!!!dem ukroc niektorych baranow prosze:)bo normalnie padaka do potegi...
-=KsC_Qr2nOw=-
mały przykład jedną flage wozą małolaci i ona cały czas jest a drugą wozi dorosły brajt ... i co ??
Wezcie te temat zamknijcie...
Striped,pogadaj lepiej z Opravcami,jak Ci na tym wszystkim tak strasznie zalezy,a ludziom daj juz spokuj;)
Ja twierdze ze nalezy wykasowac 41 ostatnich postow + ten moj teraz natomiast pominac posty Kajmana i Kryka11
Wiadomość zmieniona (22-11-04 22:45)
juz nigdy w życiu sie o nic tu niezapytam bo sie kurwa nieda !
Wiadomość zmieniona (22-11-04 21:50)
Striped heh moze sie zapytaj jak sie pisze 'rZyciu' :] odpowiadam ze przez Z :]
Santo ale dorosły nie znaczy że ,,inteligentny" bo akurat zachowanie brajta za inteligentne uważać nie można..... jestem pewny że lepiej bym przypilnował flagi niż Striped ale się za to nie biore bo uważam iż nie jestem odpowiednią osobą do takiej funkcji więc 14-15-16 letni Striped jest odpowiedni??:|
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)