no to fajnie ze sie wam podoba, nie moglo miec jakis trudnych wzorow , bo byla szyta recznie , wiec rozumiecie .... odkrylismy tajemnice w koncu , bo na Strefi nie byla ona podpisana wogole , nikt nie wiedzial co to za flaga , a juz wie :)
-
-
Flagi osiedlowe
craax: dobra jest ;-)
ciekawe kiedy Kozłówek sie doczeka flagi...
GREGU kozłówek miał flage - pamiętam byłą na derbach w 1997 r:). Ale czy teraz istnieje, to niewiem.
no ze kiedys jakas była to słyszałem.
choc doszły mnie słuchy ze bedzie u nas robiona jakas flaga : "KOZŁÓWEK IMPERIUM ZŁA" czy cos takiego...
.
kiedys byla "imerium kozlowek" albo "hrabstwo kozlowek" juz nie pamietam..
Jest jeszcze "Dolna Abaddonia". To też flaga osiedlowa...
Imperium... ale już je nie ma.
"Dolna Abaddonia" to jest flaga z Prokocimia
Flaga na Kozłówku jest w trakcie, że tak powiem, tworzenia ;)
Była i w sumie nadal gdzieś jest,,Imperium Kozłówek''[stara już ,zniszczona bardzo pewnie]
[b]Rafi[/b], wysłałem ...
sory że dopiero teraz ale nie miałem nawet czasu wejść na forum
pozdróweczka
Rafi sprawdz poczte
Kryk11 sprawdz poczte
Kajman tez sprawdz, choc nie mam adresu do Ciebie to moze Kryk albo Rafi przesle Ci ta wiadomosc.
.
Wiadomość zmieniona (22-11-04 18:37)
dzieki doszlo
Striped TY nierozumiesz że 15 latkowie z flagami nie łaża to po 1.;-) a po 2. flaga nie ładna....
Pozdro!
.
Wiadomość zmieniona (22-11-04 18:38)
ale po cóż Ci flaga? bo tak się przy niej upierasz że masakra;-) daj że sobie spokój..
.
Wiadomość zmieniona (22-11-04 18:38)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)