poporstu chciałem żeby 100 wpis był moj:P
-
-
Top lista "ciekawych" napisów ...
w iokolicy jednej z podstawówek:
[b]"kocham wisłę, kocham szkołę a co kocham to p.i.e.r.d.o.l.ę[/b]
:)
To chyba rysunek nie napis ale ciekawe- narysowany obok siebie na ławce kowboj, Krzyżak i Szkot, od kazego chmurka jak w komiksie, i kazdy mowi "K.urwa" :)
Wiadomość zmieniona (25-11-04 12:38)
Na blachach przy ul. Kaminskiego w okolicach skrętu w kierunki Woli
tam gdzie jest napis
- Tato czy Wisła to Gestapo??
- Tak synku, trzeba j_ebac s_****ysynow.
byl kiedys
"Matki, Zony i K.urwy... "
parafraza tytułu "kultowego" serialu :)
Wiadomość zmieniona (25-11-04 15:33)
Miedzy Vola a Kozlowkiem
"Palcie ziele przyjaciele"
jeżeli z tej serii to u mnie jest Drax Relax
Kilka lat temu w moim technikum w kiblu był napis :
" JAK KTOŚ W ŻYCIU MA PECHA,
ALBO NIESZCZĘŚĆ KUPE
TO ZŁAMIE SOBIE PALCA
PODCIERAJĄC SOBIE DUPE"
hahahahahahaha
Na głównym przy przystanku pisze markerem na ławce "była tu ekipa z Gliwic, 4 qrwy i ksiądz kibic"
Na mcdonaldzie na olszy: FAST FOOD FAST DEATH!!! popieram!!!
w LO ** w toalecie dla mężczyzn napisane krwią :" chcemy waszej krwi psy !"
Jak się wyjeżdża z ul.Walerego Sławka na ul.H. Kamieńskiego autobusem 179 bądź 164, jest wielki napis czarnym sprayem (na ogrodzeniu) - "Cracovia zaprasza na wpie'rdol". Ale nie napisane gdzie ten wpierdol ma się odbyć ;-) Zresztą na tym ogrodzeniu co jakiś czas pojawia się coś nowego. Ten widziałem ostatnio.
9 dni później
Widzew Kurczaki
- Hools (poniżej) - w tramwaju nr 5 w Łodzi.
(Kurczaki to takie osiedle, 5 i 6 tam jeżdzą)
Wiadomość zmieniona (06-12-04 00:19)
"willowe white power" na willowym , " Wisła travel morduj z nami " na 29' listopada pare lat temu
u mnie w szkole;],,lepiej chuja moczyć w szklance niż się uczyć w budowlance";-)
lepiej chuja moczyc w miechu niz studiowac na AGH-u............to bylo kiedys w kiblu na wydziale prawa UJ.....
"jestem na piwie u Buńka-Mariola" napis w pobliżu baru "u Buńka".
swego czasu na szkole podstawowej na oś Podwawelskim (szkoła sąsiaduje z Kościołem): IDZIESZ DO KOŚCIOŁA? POMÓDL SIĘ ZA CRACOVIĘ!
TSWC hehehe, jeszcze nigdzie tego nie widziałem, ale ta zajawka na uaktualnienie "inicjałów" wisły jest całkiem niezła:-)
Przy okazji tego tematu chciałbym bardzo gorąco pozdrowić kolesia (może jest na ty forum) który dopisał na ulicy Dietla do napisu "Wisła wita" słowo kÓrwa.
Wisła rządzi w dupie, nie wiem, kto to zrobił, ale fajnie że dopisał, gdzie ów potężne królestwo się znajduje....:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)