ja myśle że normalnie jechać pks'em albo zoorganizować jakiś busik bo zdaje się że będe dużo chętnych ... może nawet ja podskocze ;)
-
-
super mecz
Słuchajcie połaczenie Kraków - Kielce jest bardzo dobre moim zdaniem...
jechac pociagiem to jest ten klimat .................:)
bus powinien być ostatecznym rozwiazaniem :>
A tak to o szczegułach tu nie piszcie :):)::)
widomo .. nie musze pisać >>>>>
pozdro :)
To wszystko zalezy ile osob bedzie chcialo jechac i ile bede mial zgloszen bo to jest wazne.Od tego zalezy czym pojedziemy.I jezeli ktos ma znajomych ktorzy jezdza busami zapytajcie sie o cene
jak się mi plany nie zrypią to się wybieram :)
hop
to chlopaki moze by tak zrobic taka liste kto jedzie iuzgodnic wtdey jak jedziemy zeby to jakos zorganizować prosze o odp. ????
To jak ktoś się wybiera to poprostu niech napisze !!!!
i bedzie wiadomo ile chetnych .....................
Lajlepiej to zmienić temat na Korona - Stal :):)
ja się pisze na ten mecz na bank,i paru moich kumpli też!!zorganizujcie busa!!
patryk niestety bedziemy jechac pociagiem . Wszelkie informacje dotyczace wyjazdu do Kielc zglaszac na e=maila do mielca
Lub przesylac e-mail na acab10@wp.pl tam dowiecie co z wyjazdem itd..
pojedziemy PKP a jakos sie dogadamy z kanarem o bilecik :) no nie moze jeszcze pojedzie jeszcze 3 chlopow ale oni nie maja neta wiec wiecie nic nie mowia
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)