Niech zacytuję jeden tekst kibiców Jagi z zamieszek (link Liptoona):
POLICJA! GDZIE JEST KURWA?
:))).
Ps.Nie ma jak zamiłowanie do tego organu zaczynajać od zgód a kończąc na oddziałach prewencji.
-
-
Jagiellonia - Arka
hehe fenix tez zwrocilem na to uwage :)) no ale nie bede juz wiecej tego komentowal..
witam wszystkich
jestem pasiakiem z krakowa i siedze od 2 tyg w Gdyni:))
Na meczu bylo paru pasiakow wiem ze sprawdzonego zrodla. Szkoda ze Areczka nie zaje...bala jadze jeszcze jakies flagi ale zdazyli wczesniej wszystkie schowac i tak wielki szacunek za to co zrobili, i niech nikt nic juz nie mowi zlego slowa o ARCE od nas bo mnie qr... chwyta jak niekiedy cztam albo slucham lament na jej temat
Chlopaki udowodnili co sa warci i jestesmy jej dluznikami na bardzo bardzo dlugo i mam nadzieje ze bedzie okazja do rewanzu.
A na meczu z Amica trzeba pozdziekowac chlopakom za ta akcje.
Moim zdanie flagi nie nalezy robic nowej tylko w miejsca spalen wstawic material zeby bylo widac co przeszla:))
Kid pisz Korona pajacu, a nie Kolporter.
najwieksza zgoda Jagielloni jest policja :) dopiero to obejrzalem i najwieksza beka z tekstu gdzie jest policja :D
ale to jakis dziadek pewnie krzyknął piknik czy ktoś ja bym się tym tak nie podniecał
ale itak beka z tego :)
To ja dodam może jeszcze, że to "ściągaj" pod koniec to do sytuacji kiedy ostatnie osoby od nas przeskakiwały przez płot a ochrona i policja próbowały ściągnąć z płotu tych co byli na końcu. Mała szarpanina, ale się im nie udało :)
a poza tym "ostro!" i "gdzie kurwa naszych" niezła beka
sorry Panowie, ale to slychac nawet, ze piknik krzyczy - wierzcie mi, ze u Was tez zdarzaly sie takie sytuacje (ja sobie przypominam jedna taka, na meczu w II lidze na ktorym bylem), gdzie rowniez mozna bylo uslyszec duzo rzeczy, do ktorej przyczepiloby sie pol kibicowskiej Polski (pochodzace dodatkowo z mlyna - wtedy jeszcze byl on na dzisiejszym B) ...
Prosze wiec Was o troche obiektywizmu i przede wszystkim samokrytycyzmu.
P.S. Nie mowie tego ze zlosliwosci, bo z Cracovia sympatyzuje
było jeszcze "ściągaj ściągaj"
Mogłby ktos wstawic na jakis server ten filmik bo ten link podany przez LiPtOoNa nie dziala!!
alez działa....przynajmneij u mnie
niedziala
Nie dziala bo limit na serverze jest przekroczony!!
no fłaśnie ! :D
[b]wielkie dzięki dla ARECZKI !!![/b]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)