Przyjaciół, zawsze będzie trzech, był TAM i Lech ( info pewne )
Zupełnie niewinnie "rymnęło" mi się, no ale cóż:
"Guantanamera Arka ma wicelidera" i ten fakt musiałem dziś uczcić większą niż średnia dzienna dawką pewnego złocistego trunku ( z pianką )
-
-
Jagiellonia - Arka
KMP A Tobie co?
Que:-)))
Na główny z tematemmmm !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Podziekowania dla Arki !!!! To zrobcie wyjatek i go tam DajCIe !!!!! zasluguja !!!!!!!!!!!!
To zrobmy temat piłka nożna - tematy piłkarskie kibice- tematy kibicowskie i HP - tematy smieszne o wszystkim i o niczym bo wlasnie HP kojazy mi sie z tym
Widzę,że niektórzy nadal się pytają czy był Lech więc skopiuje to co napisałem wyżej :
[b]Było 19 osób z Lecha,8 od nas...[/b]
ARKA GDYNIA,ARKA GDYNIA.........ale jazda,wow,extra
PozdRo
"WRZUĆ DO POTOKU.........TE K . . . E Z B-TOKU"
Wiec takrze wielkie dzieki :)
Lech Poznan Kolejorz !!!!!!!!!!!!!!!!!
Arka Gdynia jest nas trzech Cracovia Arka Lech wszyscy bronią barw wśród nas
Brawo Areczka. Za rok 1 liga i wszyscy jedziemy do Gdyni. Napenwo na Amice bede spiewal z calych sil gromkie Arka Gdynia(zawsze spiewam z calych sil)
jak widać moje ciągłe naleganie na powstanie REGULAMINU ma pewne podstawy , skoro nawet moderatorzy mają sprzeczne opinie co zrobić z tematem.
a tak: - punkt 5 paragraf 1 : Forum "Główne" przeznaczone jest na tematy pilkarskie i szczególnie ważne tematy dotyczące życia kibicowskiego. :P
a w temacie gratulacje i wielkie dzięki dla Areczki!!!!!
Lipton dostal orgazmu...
1 raz..
:P
Pozdro Lippi :)
Arka "+" za akcje. Dobra sprawa..
oddaje glos na Karvina, ja tam sie bardzo z tego ciesze.
Ale dla mnie Cracovia to przedewszystkim sport, a poki co zabawy we falgi jeszcze dyscyplina sportowa nie sa.
Areczko! czekamy w I lidze!
Taka mała dygresja
Czy turniej Fraszkopisarzy (nie żebym się czepiał) jest bardziej piłkarski niż odbita flaga ?
Czy nowy projekt flagi ,jest bardziej piłkarski niż odbicie już zrobionej flagi ..?
Przykłady można mnożyć ale ........
Modzi czasami się w tym wszystkim gubią, ale mimo wszystko robią dobrą robotę ....;-)
A wracając do tematu to, [b] zuchy chłopaki[/b] ....
Wiadomość zmieniona (13-11-04 22:08)
a jaka to jest flaga?Co na niej jest?
F | C
CRACOVIA
B | P
Mniej wiecej tak wyglada ta flaga (skrot od Fan Club Biala Podlaska i skrojona zostala Robertowi, jesli sie nie myle po ubieglosezonowym meczu Jagiellonia - Arka. Nawiasem mowiac dzien pozniej na konto Wisly przeszedl Gaudeamus) ...
Pozdrawiam
Aha to wiem ktora,heh dzieki jednak nikt nie zastapi prawdziwych przyjaciol.
[img]http://mitglied.lycos.de/jagazdjecia04j/galeria/jaga-arka/108.jpg[/img]
Jesli nie wyjdzie obrazek, to podaje linka: http://mitglied.lycos.de/jagazdjecia04j/galeria/jaga-arka/108.jpg
canis lupus spadaj na swoje ubeckie forum
kurwa mac jebana jagiellonia... jest troche przypalona ta flaga.. :( mam nadzieje ze uda sie ja "zrekonstruowac" i bedzie git..
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)