Podziekowania dla Swistaka i 2 czarujacych dam z Cracovii za obecnosc na meczu z Jarosławiem.Chyba podobał sie doping i oprawa.No i młyn jak na Nas bardzo liczny.Do zobaczenia w Krakowie.
-
-
CZARNI - CRACOVIA i co wy na to?
Ja tez chce taki szal. Jeden problem, jestem z Jasla, a nie z Krakowa i sie tam nie zalapalem na ten szal:( Mozna cos z tym zrobic?
MAM I JA .. ;-)
kozacki ten szaliczek:D:D
też mam :-)
a ja miałem pierwszy :)
a ja pierwszy wiedzialem jak wygląda ;-)
to się nie liczy ;)
jak nie jak tak
nie tak jak nie?
najlepszy jest ten kto ma pierwszy szalik ;)
i najlepszy jest ten co idzie spac o równej 1:00 ! ha
Dobrej Nocy Pasiasta Rodzino :)
No musze Cię zmartwic Santo, ale pierwszy szalik to mial chyba Świstak
A jeszcze wczesniej to chlopaki z Jasla ;)
JeyJey mało jeszcze wiesz hehe
Świstak czy to prawda że to Ty byłes pierwszy ?:(
milczenie oznacza że nie
Sebo ferst ! :-)
A no moze malo
Tylko tak przypuszczalem :)
ciekaw jestem czy Dominik zachował sobie wogóle ten szalik albo czy wziął go sobie później i czy za niego odłożył ;) jeżeli nie to ja stałem się pierwszym posiadaczem szalika bo w dzień odbioru ich z Jasełka ;)
szale będą dostępne jeszcze na Amice ( w przerwie pod gniazdem)
4 dni później
Szaliki czekają jeszcze dla: Mielec, Nevada, Krzysieksc, Ania (2), Soprano, Fiore, i Sero2004.
Mail kontaktowy: swistak@bezlicznika.pl
Wiadomość zmieniona (19-11-04 17:11)
6 dni później
Na tym meczu u was w Jasle było kozacko następnym razem też wpadamy:) pozdrawiam całe Jasełko
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)