Przejrzałem post "co sądzicie o kibicach ZL"....niesety zarowno z tej jak i z naszej strony mnóstwo napinaczy i wogóle...sredni poziom, móstwo obrażania nas, bo jesteśmy z mniejszego miasta. dziwne...przecież Kraków to miasto z tradycjami..., czesto je odwiedzam i znam kilku kibiców pasiastych grajków i myślałem ze to inne mentalnie miasto niż Wa-wa...niestety pora zmienic zdanie w stosuku do tych co sie tak napinają....Moze i macie wiecej uczelni, moze zyjecie w mieście gdzie leży mnóstwo szkieletów dawnych królów, biskupów, i takich tam....moze i MC Donald pieknie kontarstuje z Kościołem Mariackim, moze i Wasza Cracovia wejdzie kiedyś do I ligi, moze jesteście poprostu najlepsi...moze i macie powody do dumy...ja mam wiare w Zagłebie lubin...i zadne wasze teksty i bluzgi mnie tego nie pozbawią....Bawcie sie póki mozecie....No remorse....powies sobie naszą flage jak chcesz....podniec sie jeszcze czyms.....a bedzie ci poprostu lepiej...spróbuj....i daj sobie spokój z masażami u świstaków...nie służą ci poprostu....
Ramie w ramie, pięść w pięść, zawsze w przyjaźni chcę z Arka Gdynia iśc! HZL! Pozdrowienia dla HC....Carcovio a ja was tak lubie:)
-
-
co sadzicie o kibicach zaglebia???
Amen.
peter-do LECHA nic nie mam i to zwykle przeoczenie .NATOMIAST DRAZNI MNIE KTOS KTO USTALA WAZNOSC ,,ZGOD'' pod wzgledem ilosci kibicow danej ekipy tj-LECH wazniejszy od KORONY CZY STALI M bo macie mocniesza ekipe! pozdrawiamKOLEJORZA!
Pajace - Pajace
OK No Remorse
zwracam honory
A co do ustalania waznosci zgod
To jestem od tego daleki
Bo jestem zwyklym piknikiem
Obserwujacym Cracovie z odleglosci
kilku tysiecy kilometrow - niestety
Pozdrawiam!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)