sprzet miala ekipa z dzielnicy w ktorej duza grupe stanowi Ruch
i to dla nich sie dozbroili
btw..w Myslowiacach sa 3 grupy kibiców: GieKSy Ruchu i Gornika
-
-
Z kijami i kamieniami na Cracovie...
net hools oszczedzcie sobie...i te wasze pewne inf z neta i tvn woow...
zastanawiam sie jaka duma bije od kilku mlodocianych rozrabiakow
chyba iloraz inteligencji polpwy z was nie przekracza 50 kamienie, walka, kije........
ludzie wam naprawde na leb bije
zatrzymywac pociag aby biec za jakimis innymi umyslowo nie dorozwinietmi??????
jak chcecie sobie pobiegac to wokolo blon 10 razy i po sprawie (dres juz zapewne na sobie macie wiec nie stracicie czasu na przebranie sie)!!!!!!!!!!
a moderatorzy takie tematy wywalac powinni!!!!!!!!!!!!!!
arkapina
Dlaczego wywalać?
Jest to przeklejone z Interii, jeśli tam mogło być to czemu nie tutaj?
Nikt nie pokazuje zdjęć kibiców ani nie ma nazwisk czy adresów jak to w pewnym temacie planowano wpisywać...
nie ale wzbudza niezdrowe emocje i wpisuja sie jakies kolki i az przykro czytac
Arkapina jesli masz cos do mnie to dawaj...
Co do recznego to zalozmy,ze Ty jestes tym wielkim kozakiem i wraz z paroma kolegami rzucacie kamieniami w przejezdzajacy pociag pelny kibicow...Jakbys sie poczul,gdyby ten pociag sie zatrzymal i wybiegloby z niego(zalozmy) 70 osob? Nie chodzi mi o bieganie za nimi,bo napewno by spiepszali jak zajace,ale o sam fakt,zeby nie mysleli,ze sa najlepsi i cacy...
A z drugiej strony jakby to Twoj przyjaciel/brat/kuzyn...dostal kamieniem w glowe,to nie mialbys ochoty przypieprzyc takiemu kozakowi?
Pozdro
Masz racje ja bym zabil takich kolesi ktorzy by jebneli np mojego brata.
tak mam cos do ciebie po pierwsze twój nick juz swiadczy ze poziom twojej inteligencji = 0 no w porywach gdy ciągniesz wajche pociagu aby najeb..... innemu czlowiekowi(moze okreslenie dresowi bedzie lepsze)
po drugie naucz sie pisać słowo spieprzac po trzecie dla mnie ty nie jestes kobicem tylko zwyklym dresem ktory chcac sie wyszumiec udaje kibica pasow.....
szkoda tylko ze takich dresów jest wiecej niż normalnych ludzi.
a jeżeli chodzi o kamienie i rzucanie nimi- to mam firme, wiele pracy, rodzine i takie dziecinady, glupoty (bo tego nie da sie inaczej nazwac) nigdy mnie nie pociagaly i pociagac nie beda
Autor: rozrabiaka (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 30-10-04 22:05
Maciek mylisz sie,znajomy Wislak mi mowil,ze oni mieli to samo w tych samych okolicach(Myslowice) i zaciagneli reczny i dorwali paru kolesi...Takze pomysl wcale nie byl najgorszy... Pozdro :)
Potwierdzam:)
Sam dostalem podobne info:)
arkapina:
1.Moj nick to taka mala prowokacja,ale skoro oceniasz ludzi po nickach to juz Twoja sprawa...
2.Od dresow to sobie mozesz swoich kolegow wyzywac a nie mnie...Nie wiem skad wogole takie stwierdzenie,ze jestem "dresem"?
3.Naucz sie pisac slowo KIBICEM
4.Ja nikogo nie udaje,a Ty nie masz prawa oceniac mojej osoby,nie znajac mnie...
5.Jesli umiesz tylko komus "nawrzucac" nie majac sensownych argumentow,swiadczy to tylko o tym,ze jestes delikatnie mowiac ograniczony umyslowo...
6.Nigdy nie zaciagalem panie wszystko wiedzacy recznego hamulca w pociagu...
7.Jesli chcesz mozemy sie spotkac na meczu i pogadac,no chyba,ze Ty nie masz ochoty gadac z kims ,kogo poziom inteligencji=0(Twoj cytat)...
8.Mimo wszystko z Pasiastym Pozdrowieniem...
Arkapina mamy inne poglady i tyle ;)
A to ze masz dzieci i firme to nic nie znaczy bo ja tez mam i co z tego.
cracovia to moja milosc, milosc mojego ojca (gral kiedys, dawno),milosc mojego dziadka (dzialal w cracovi, jeszcze dawniej)
każdy z nas byl jest i na zawsze pozostanie kibicem pasow a tacy jak ty na zawsze pozostana bandytami i chuliganami a takich trzeba eliminowac.
a jeszcze jedno ja ci wypomnialem ortografie ty mi literowke
Oj cos ciezko Ci idzie to rozumowanie...
Uczepiles sie tego "chuligana" i tego sie trzymasz...Bandyta? Nie wiem czy Ty kiedykolwiek bandyte widziales?
A co ma piernik do wiatraka? Moj ojciec tez gral kiedys w Cracovii i nie afiszuje sie z tym...
Pozdro
P.S.Jesli masz cos pisac na moj temat to przemysl to dwa razy,bo mnie nie znasz i nie masz prawa mnie osadzac!!!
:) nie chce mi sie gadac bo widze ze pewnych spraw i tak nigdy nie zrozumiesz
no coz pocieszam sie chociaż tym ze oprocz takich jak ty kibicow sa i normalni :)
pozdrowienia (a tak namarginesie ja nie kryje urazy do Ciebie tylko do sposobu w jaki podchodzisz do kibicowania)
arkapina napisał(a):
> :) nie chce mi sie gadac bo widze ze pewnych spraw i tak nigdy
> nie zrozumiesz
Czego mam nie zrozumiec?
>
no coz pocieszam sie chociaż tym ze oprocz takich jak ty
> kibicow sa i normalni :)
> Ale sie uczepiles :) Twoja sprawa...Chociaz pan wszystko wiedzacy wie jakim ja jestem kibicem...
>
> pozdrowienia (a tak namarginesie ja nie kryje urazy do Ciebie
> tylko do sposobu w jaki podchodzisz do kibicowania)
Rowniez pozdrawiam i uwierz mi,ze podchodze do kibicowania w sposob taki jak wiekszosc "normalnych" kibicow...
P.S.Pisalem,ze moj nick nie ma nic do tego jakim jestem kibicem,to taka mala prowokacja :) A co nie wolno mi? :P
Dobra nie ma co sie klucic arkapina to jakis dziadek ktory pewnie nie jezdzi na wyjazdy a jak juz pojedzie to po to zeby zjesc sobie kielbaske.
skoro 24 lata to dla ciebie dziadek no coz to ciekaw jestem ile ty masz lat Maciek_rg -3?????
21 ale masz teksty jak stary dziadek powinienes sie jeszcze zucac ze masz tlok przed stadionem masz przez to pomieta gazete.
Pozdrawiam wszystkich którzy od "znajomych Wiślaków slyszeli" o zatrzymaniu pociągu i gonieniu za Hanysami.
Panowie - to w którym roku jeszcze jeździliście na Wisłę?
Bo takich akcji było kilka.
hehe=prowokacja
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)