najnowszy "Wprost"
polecam, zachęcam do dyskusji (nawet - co ciekawe - tych z drugiej strony Błoń... bo to głównie ich dotyczy)
moim zdaniem: nieco przekolorysowane, z oczywistymibłedami "merytorycznymi" [i](Świerczewski nie szuka klubu) [/i]... [b]ale coś na rzeczy jest![/b]
-
-
PAJACE FUTBOLU
"... Pajacowanie poza boiskiem tak weszło Majdanowi w krew, że podczas meczów w prostych sytuacjach nie chwyta piłki, lecz robi parady z obrotami w powietrzu niczym łyżwiarze figurowi. Nijak ma się to do efektywności..."
ozeszwmordepanieferdku ale jaja ;-)
Jak koleś pisze że Majdan jest cienki (moim zdaniem ma życiową formę) i że Polacy wygrali w kiepskim stylu to nie ma co czytać tego artykułu do końca. Koleś jest zajebiście nie obiektywny a artykuł napisał bo akurat miał takie zlecenie od naczelnego. Szkoda że taka zajebista gazeta się szmaci....
Wiadomość zmieniona (18-10-04 16:30)
nie czytam wprost
ale zrobiłem wyjątek
Szkoda , ze nie napisali , że Małysz też chodzi do fryzjera i też ma kolczyk, w dodatku nosi szalenie ekstrawaganckie wąsy i pewnie przez to do dupy skacze.... ;-)
Wiadomość zmieniona (18-10-04 16:34)
....przeciez wszystko to prawda......
Drogi Rebbe czy stwierdzenie "do dupy skacze" oznacza że podrywa wysokie kobiety?
Ale jest w tym logika, te wąsy pomagają.
Ale to tylko żart nie złośliwość.
CRACOVIA PANY!!!!!
Rebbe: stare przysłowie mówi "co wolno wojewodzie, to nie tobie smrodzie" i pasuje jak ulał do Wojewody Małysza i smrodliwych grajków... tym bardziej, że Małysz chyba zna też i inne powiedzenie, stosując je: "znaj proporcjum mocium panie"
TD to o Małyszu to miał być żart ( Małysz jest akurat przykładem antygwiazdorstwa) i miał oznaczać , że mierni dziennikarze poprostu wypisują bzdury o rzeczach na temat któych nie mają zielonego pojęcia ...
Kiepsko to zaznaczyłem. :(
cytat
"Najlepsi piłkarze świata nie tracą czasu na zaplatanie warkoczyków (vide: ligi włoska, angielska czy hiszpańska), farbowanie włosów, bywanie w salonach tatuażu czy wybieranie konfekcji, lecz trenują"
- Przecież to oczywisty absurd - jakby piłkarze trenowali 24 godziny na dobę to byliby tak przemęczeni, że nie byliby w stanie grać co tydzień. To nie przygotowania do olimpiady - gdzie harujesz rok żeby przelecieć 100m , a potem 3 miesiące słaniasz się na nogach...
No chyba , że autor myśli , ze nasi chłopcy farbują włoski w godzinach treningu...
Pomijając to, ze oryginalnych fryzur w ligach zachopdnich jest przynajmniej tyle samo co u nas.
Nie widze , zadnego związku fryzury Majdana, czy Boruca z poziomem przez nich prezentowanym. Jak już bym miał się doszukiwaać to bym stwierdził, ze bramkarze z oryginalnymi fryzurami są lepsi od tych ze zwyklymi..
tacy dwaj porównaj fryzury Sławka i Cabaja Hę ? i kto lepszy? :P
Autor artykułu p.Jacek Kmiecik zawsze słynął ze złośliwego,ciętego języka.Ten artykulik jest w jego stylu-niczym mnie nie zaskoczył.
A osoby ze świata artystycznego czy też sportowego zawsze będą prowokować swoim wyglądem.Co do dyskotek-piłka nożna to nie zakon....jeżeli nie wpływa na formę to czemu się nie bawić,w końcu to młodzi ludzie.Wszystko z umiarem.....i jest OK.
STARY PROKOCIM - HEJ HEJ CRACOVIA !!!
[img]http://www.republika.pl/slon_trabalski/proko.JPG[/img]
No tak wiekszość by sie zgadzała.Tylko dziwi mnie to zdanie:Był alkohol, dyskoteki. Non stop. Nie zdarzało się, żebym wracał trzeźwy do domu - wspomina Kamil Kosowski czasy, gdy grał w Wiśle.
A ja powiem dziennikarzowi Wprostu żeby napisał że Stan został wyrzucony z cracovii za alkoholizm.I on to napisze.I szkoda że piszą o nieistotnych rzeczach
tylko żeby było o czym napisać.Myślłem że tak robi tylko Fakt.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)