ku**a Kibice GIEKSY mówią ze raczej będą chipy....... Oby sie mylili..
Wiadomość zmieniona (21-10-04 13:38)
-
-
KTO WYBIERA SIE DO KATOWIC?
No co Ty mowisz?To lipa dobrze przynajmniej ze Gornik Zabrze bendzie fair i do nich wejdziemy bez tak jak oni do nas.
Będą chipy... GKS ma czytniki...
a moze przyjedziecie do Tarnowa na mecz TARNOVIA - glinik ?????z tego co wiem to kibicow glinika ma wspomoc unia wiec moze byc ciekawie:)a nawiase mowiac to czasami pasuje pojechac na mecz jakby na to nie patrzyc zgod!!!!!!!!!!!!!!pozdro dla wszystkich kibicow PASOW!!!!!
TARNOVIA&CRACOVIA 4EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dziwie sie wogule że ten temat jest w HP, a tak pozatym to czy prezesi Gksu i Cracovii nie mogliby sie dogadać w sprawie naszego wejscia na mecz bez czipów ?? przecierz dla nas to moze być rekord frekwencji w tej rundzie a dla Katowic jakze im teraz potrzebne dodatkowe pieniadze z biletów .
Masz racje mam nadzieje ze sie dogadaja.
No to jak sa chipy to chyba raczej nie wejde bo na to gówno czeka sie kolo 3-4 tygodnii , pewnie tylko legła dostaje z kolejnoscia!!!!!!!!:) Jak ktos bedzie miał jakies konkrety co do chipow to nie pisze bo jest niejasna sytulacja....
Panowie, troszke cierpliwośći, wszystko wyjaśni się w poniedziałek
tzn. ile biletów dostaniemy, co z chipami itd.
Do poniedziałku możemy tylko gdybać.
A co do transportu, to wygląda mi na to (a w tym wypadku akurat wiem o mówię:)), że będzie organizowany pociąg specjalny. Tak czy siak wszelkie oficjalne informacje pojawią się nie wcześniej niż w poniedziałek wieczór.
Pozdrawiam.
jazda normalnie pociągiem pkp kraków-katowice
no i jest poniedziałek i co?? wiadomo czy sa czipy czy nie?? jaki jest limit biletów?? :-(
poczekajmy aż Ania da znać - ale to już chyba dzisiok powinnop nastąpić.
[url]http://www.teraz.pasy.net/2004/04-10/041025-03liga.htm[/url]
no to w pyte...
zajebiscie ;( brak slow, mam tylko taka mala nadzieje ze uporaja sie do czwartku i bedzie wszystko oki
Skoro wieści z Katowic już znacie to ja tylko jedno zdanie wtrącę w temacie "pociąg specjalny".
Jeżeli okaże się we czwartek, że dostaniemy bilety na mecz to może być juz lekko za późno na rezerwacje pociągu, aczkolwiek może się uda. Jest tylko jeden problem: żebysmy dostali w miarę rozsądna cenę na pociąg musielibyśmy go zarezerwowac na 10 dni przed meczem. Jeżeli zrobimy to we czwartek to będzie dużo, dużo, dużo drozej. Może to być już wtedy nieopłacalne.
Wniosek: Jak zwykle nikt nic nie wie i nie będzie wiedział prawie do samego końca. Pozdrowienia odemnie dla tych (z góry), którzy mogli zadziałać i byli o to proszeni, ale nic nie zrobili.........
Jestem zła!!!
Jak widac nawet na śląsku sie nas boją... wislackie nasienie wszedzie jest wpuszczane i jakos dziwnym trafem wtedy kiedy oni grają nie ma problemów z chipami, czytnikami remontami policja etc... albo my mamy jakies fatum nad sobą albo faktycznie ciąży nad nami jakieś piętno grozy...
czemu przy moich postach pisało "sygnaturka do zmiany"???
Wiadomość zmieniona (25-10-04 14:59)
Ania: chyba wiem o kim mówisz...smutne to ,nic się nie martw, pojedziemy normalnymi pociągami, policja nam nie może zabronić jechać...najwyżej staniemy obok kibiców Gieksy:))
No to nas sprytnie załtwili. Już nas zbyt dużo nie pojedzie skoro dopiero w czwartek się okaże czy wogóle jedziemy.
GREGU napisał(a):
> czemu przy moich postach pisało "sygnaturka do zmiany"???
>
>
> Wiadomość zmieniona (25-10-04 14:59)
polecam
Do Katowic wybiera sie tez Leszek Mazan.W sobote bedac na targach ksiazki nie omieszkalem kupic jego najnowszego dziela i poprosic o dedykacje z cracoviackim akcentem,przy okazji zamienilismy pare zdan i powiedzial ze jedzie na mecz i ze wkurzaja go dwutygodniowe przerwy miedzy kolejkami:}
Wiadomość zmieniona (25-10-04 19:27)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)