Wybieracie sie do Katowic?Jaki transport?Obowiazuja chipy?
-
-
KTO WYBIERA SIE DO KATOWIC?
wyręczę RoMana - po co chipy - z bramą, na pełnej *****ie wchodzimy!
Nie no pytam serio bo nie mam chipa a chce jechac tylko nie chce zostac pod brama jako jedyny :)
No jedziemy ... ale jeszcze chyba nie wiadomo jak.
Najpewniej pociagiem kursowym albo specjalnym.
Chyba jeszcze nikt nie wie czy chipy beda obowiązywać bo nawet nie wiadomo ile biletów dostaniemy.
albo czym kto ma... ja tez nie mam cipa ;-/
no to spytam poważnie: [b]dlaczego nie miałyby obowiązywać czipy?[/b]
Podobno mamy dostac tylko 1000 biletow.
Mam pytanko odnoscie godziny meczu w Katowicach?TYLKO PASY!!
Dzisiaj dostałem info z pierwszej ręki "Gieksy". Jest z ich strony wola byśmy weszli bez chipów. Na tą chwilę mamy 1000 miejsc , ale i to się da załatwić. W Katowicach boją się jedynie o to by veta nie postawiła policja...
tacy dwaj chyba mało sie interesujesz tym co sie dzieje...
Chipy to bedzie niewypał PZPN (za który zapłacilismy 25 zł) ponieważ teraz wiekszosc klubów dogaduje sie miedzy soba i wpuszczaja bez, np.: Derby, Górnik u nas, Wisła w Lubinie, Polonia u nas, itd.
Wiec do Katowic tez mozemy jechac bez.
Wiadomość zmieniona (18-10-04 17:18)
No tylko mam nadzieje ze bendzie wczesniej wiadomo ze nie beda obowiazywac chipy.
Renifer mecz jest w sobote 30 pazdziernika o 15.30
ja niemam czipa i jade z kumplami
http://www.gks.witaj.pl/forum/viewtopic.php?t=5738 , temat o meczu GKS KATOWICE - CRACOVIA.
dzieki Pantera!TYKO PASY!!
Temat HUMOR jest w pierdolniku.
a moge sie dosiąść w Jaworznie?????? :)
pozdro....
TYLKO PASY!!!!!1
Najfajniej byloby gdybysmy zajeli cala trybune za bramka... ale to chyba nie bardzo jest mozliwe :(
Jak Baylay mowi ze nie bedzie cipow, to znaczy ze nie bedzie cipow ;)
No jak bez chipow wpuszcza to bijemy wszyscy do Katowic!!!:)Gdzie sie na wyjazd zapisywac i czy bedzie ten pociag czy nie???Bo jak nie bedzie to nie za fajnie...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)