Jest to wiadomość do tych którzy mają w podpisie sygnaturkę, emota lub vlepkę ze strony Zmieniłem hosting i chciałbym abyście pobrali nowy url gifów, co prawda na starym url gify działają ale gdy jest zbyt duży tłok na forum godzinny limit transferowy zostaje przekroczony i zamiast sygnaturki mam coś takiego [img]http://members.lycos.co.uk/eddyksc/coś_tam[/img]
-
-
Emoty i Sygnaturki
A przy okazji napiszcie czy przy wchodzeniu lub chodzeniu po stronie otwierają się wam jakieś niepotrzebne okienka...
Kamilku a co z twoja deklaracja na flage? aktualna jeszcze? czy mnie unikasz?? ;-)
cisza :D
niezręczna
ja kasę zadeklarowaną wpłacę, ale sam mi mówiłeś abym popytał i namówił pare osób do wpłaty i namawiam z takimi samymi jak Świstak namawia do składania się na piwo dla Polonii :/
A jeszcze jedno... wymienisz się ze mną Boola linkami? Bo zależy mi na wyższym miejscu w wyszukiwarkach ;-))
Teraz ty mnie unikasz :P
heheh jesli chodzi o kase to wplac ile deklarowales i zeby sprawe flagi zalatwic jak najszybciej...
z linkami to mi napisz o co chodzi na gg jeszcze raz bo przyznaje ze nie lapie o co Ci biega ;-)
Rano lub popołudniu Ci napiszę :)
A kasę postaram się wpłacić do poniedziałku... tylko ile ja zadeklarowałem... hehe... przypomnij mi :)
150 chyba , pamieta ktos?? ;-)
Chyba pijany byłem ;-))
już zmieniłem ;-))
Kamil dziubku - zmniejsz sobie tę syganturkę bo ja Ci ją zmniejszę...
A, to bedzie średnio przyjemne :)
mam teraz taką malutką ;-(( A jeśli wywale te emoty z podpisu to mogę se wsadzić wielką vlepe :>
wywal emoty i zostaw małą vlepe
zostaw sam link :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)