glówny szlak beskidzki (czerwony) na odcinku Krościenko n.D. - Korbielow (a więc: Gorce, Beskid Makowski, duża cześć Beskidu Żywieckiego, grubo ponad 120 km, 4 dni mojego październikowego weekendu), vlepy pozostawione m. in. w Krościenku, tabliczce informującej, iż wchodzimy do Gorczańskiego Parku Narodowego (tu "Cracovia nadciąga"), na hali Zielenicy, Hali Dlugiej, schronisku na Turbaczu, Rabce - Zdroju, Hali Krupowej, Babiej Górze (najwyższy punt wyprawy; 1724,6 m. n. p. m.), zejściu na "bacówkę" na wysokości Przyborowa)....
-
-
Gdzie widziałeś nasze vlepki? (poza Cracovem)
pasiaste@serce
Niestety bywam tam bardzo sporadycznie, przeważnie na jeden dzień, choć to piękne okolice. W te wakacje byłem wyjątkowo na trzy dni, może w następne też się uda, to powtórzę "akcję vlepka":-)A browarek - czemu nie??
Aha - na przystanku Poręba-Szkoła doszczętnie wyeksploatowałem swojego niebieskiego markera w oczekiwaniu na autobus:-)
.
supporter napisał(a):
> Vrbow - Slowacja
to pewnie moje bo ja bym tam na wakacjach i rozkleiłem ich trochu :) w całych okilicach vrbow smokoviec tatrans lomnica te sprawy ;) poprad
Siema Ludziska
PASIASTE vlepy można oglądac również w Londynie, a dokładniej na:
Kew Bridge, Hammersmith, Ealing, Harlsden (znam tam nawet jednego PASIAKA), Richmond, Chelsea, Fullham, na pomnku na Hyde Park, na Oxford Street, na dworcu na Victorii, przy****łem jedną na bramie pod pałacem Buckingham.
Wszędzie tam byłem i swoje PASIASTE SERCE zostawiłem.
Vlepy już mi się kończą!!!!!!!
Pozdro dla wszystkich PASIAKÓW przebywających za granicą jak również w kraju.
Szczególne pozdrofionka dla Pana Dementorka i Pani Dementorowej - Pawuś trzymka!!!! Zapraszam do Londynu na za******y EKWADOR!!!!!!!
Wiadomość zmieniona (13-11-04 10:21)
Grybow, na znaku obok swiatel (sa tam chyba tylko jedne ) na skrzyzowaniu w kierunku Gorlic.
103 dni później
[IMG]http://img97.exs.cx/img97/2930/dsc033898zl.jpg[/IMG]
Ta vlepke wkleilem tam jakos w listopadzie chyba, nie pamietam juz :)
Sympatyczna kobieta, pytalem ja czy moge nakleic to powiedziala mi ze nie wolno jej nic naklejac, a ja na to : To jakby co to pani powie,ze nic nie widziala i po sprawie : )
Trzyma sie do dzis :)
Chełm, rozlepiłem ich z kumplem z 600, 90% przytanków MPK i 2 osiedla (skrzynki na listy w klatkach schodowych). O ile na przystankach pozrywali to na osiedlach są jeszcze widoczne. Niestety mała są nasze szanse w rywalizacji z fanami Chełmianki i Motoru, ale zaistnieliśmy, i wśród kibiców o tym się mówi. Można więc to zaliczyć jako nasz sukces w promowaniu Pasów na Kresach. Kilka vlepek nad Jeziorem Białym, na Pojezierzu Łęczyńsko-Włodawskim oraz parę w Świdniku.
[img]http://n0_name.w.interia.pl/Brygada.JPG[/img]
Noo groser nieźle!
Orava sam nakleiłem 10vlep:D
zdarlem 2 wisly:P
juz za 8 dni vlepy pojawią sie w Kairze i innych egipskich szlakach w tym tyygodniu musze zrobić ostre zakupy
Białka, Brzozów,Busko Zdrój,Kielce,Dębica,Skarżysko i Samdomierz
Brock dokladnie gdzie orawa ja jezdze na orawe po polskiej stronie i sam tez rozklejalem nasze Lipnica Mała, Wielka, Jabłonka takie wioseczki ale zavlepkowywuje stopniowa jak jestem tam
Oświęcim była wycieczka szkolna 20 vlep obóz itp
RaDaR zrób foteczki ! :)
Autor: Brock (---.krakow.pl)
Data: 26-02-05 17:49
Oświęcim była wycieczka szkolna 20 vlep obóz itp
Co??? Czy ja dobrze rozumiem?? Vlepki w obozie w Oswiecimiu???????? No bez urazy ale to juz przesada!! Ludzie troche szacunku dla tego miejsca :/ Przerazacie mnie czasem :/
Radar odezwij się do mnie na gadu to kilka praktycznych informacji nt. Egiptu Ci udzielę. Nr gg dostaniesz np. od Booli.
Dementor
W Darłowie koło rozsuwanego mostu 2 vlepy wkleiłem na znaku !!! ;))))
jakis czas temu zostawilem kilka vlep Cracovii (jedyne jakie mialem przy sobie) zostawilem z Szklarskiej Porebie :)
Dzidzia,
niekoniecznie w obozie je wkleil...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)