autobusy lini 40a w Wiedniu to moja robota !!!!!!!!!wlasnie dostalem 50 vlep Cracovi i zaczynam rozklejac a niedlugo moze bede mial 200 vlep TARNOVI to tez beda w`Wiedniu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
Gdzie widziałeś nasze vlepki? (poza Cracovem)
zentrum tlumaczen na Gymnasiumstraße 50 w Wiedniu !!!!!!!!moja robota :)
jedna vlepa antywisla i jedna Lowcy Psow
Zempliska Sirava na Słowacji.
HERAKLOS lotnisko w Grecji.
CHANIA i pare innych miejscowości na Krecie.
w celi w Saint Qłentin ...hehe :-)
Pozdrowienia dla Więzienia.
hmm może nie na temat i może juz było.... widzieliscie vlepy..... np,, JEBAĆ WISŁE ...LITOŚĆ TO ZBRODNIA"??? i jkeszcze pare innych?
Mnisek nad Popradem =]
technisches uni w wiedniu
19 dni później
Zippererstrasse stacja u-bahnu ,naprzeciwko glownego uniwersytetu wiedenskiego stacja u-bahnu schpttentor ,tramwaje lini 44,6 , D , autobusy 16 ,40 a .JEBAC WISLE I POLICJE CRACOVIA!!!!
antek1...... Namestowo??:> widziałem w holere vlepek Pasów;-) sam rozkleiłem z 50:P
na stacji metra w wiedniu thaliastrasse i nussdorferstrasse!sam rozklejałem!u wszystkich znajomych w mieszkaniach w wiedniu!
NIESZKOWICE MALE KOLO BOCHNI!!
PUSTKOWO,heheh,malutka miejscowosc nad samym morzem.Byłem tam na wakacjach ze swoja ekipą i porozklejalismy wioche!!!Odziwo na drugi dzien koło naszych vlepek były równiez widoczne liczne VLEPY LECHA POZNAŃ!!!
LECHCRACOVIA
P.S
A tak serio pełno tych poznaniaków nad tym morzem,chodzi głównie o strone zachodnia naszego bałtyku(Miedzyzdroje,Rewal,Świnoujscie)
PozdRo
waszych vlepek nie ma w SKAWINIE ponieważ waszych kolegów nie stac na nie nawet ja sie pojawia to zaraz znikną wasi koledzy u nas sa ubodzy taka jest prawda za to vlepki WISLACKIE SA WSZEDZIE bo to oczywiste ze WISŁA TO NAJLEPSZY KLUB Z KRAKOWA I POLSKI KLUB!!!!!
KIBICTSWa nie zauważyłeś ze ty jesteś najwiekszym idiotą na tym forum?
KIBICTSWa,kretyn,kretyn,kretyn
Swoim inteligentnym wpisem pokazałes własnie jakim jestes KRETYNEM Ty i Twoi koledzy ZE SKAWINY,w dodatku BOGACI koledzy
PozdRówka AZORKU i ...............................NIECH CIE GÓWNO PROWADZI :--)))))
PozdRO
psie jeden.... macie zabawe w skawinie... w nocy o 3 chodzic i zrywac wlepki... odwaga zajebista!! ale zreszta jestes kurwa i tyle.. nara!!
w Dublinie, na Wyspach Kanaryjskich.. ogolnie sie woze :)
Kielce, ul. Szczepaniaka 29 - stadion Korony, oczywiście.
Do pasiaste@serce:
Ja odwiedziłem Porębę koło Koninek w tym roku w lipcu, a że nie było żadnych vlepek to rozkleiłem tam co miałem:-) w Koninkach i na Turbaczu z resztą też. Byłem tam potem pod koniec sierpnia i sporo z nich było nadal na swoim miejscu z czego bardzo się ucieszyłem, niestety było też sporo psich......
Tak poza tym to obklejałem tabliczki ze szlakami w Tatrzańskim Parku Narodowym (notabene najlepiej obklejonym przez pasiaków polskim miastem jest chyba Zakopane:-)) a także znaki na terenie całego Beskidu niskiego i Pogórza, sporo zostawiłem w Wysowej, gdzie na wakacjach byłem.....Wysłałem też 60 do Mielca i pojedyncze rozdawałem kumplom z innych miast, ale Ci pewnie sobie je u siebie w domu naklejali....
Aha, jeszcze mój brat z kumplami - wielka akcja w czasie zielonej szkoły w Krynicy na wiosnę i to w najlepiej widocznych miejscach, jak byliśmy w lecie to sporo zostało choć widać, że psubraty straciły sporo paznokci na nich:-) Rozśmieszyło mnie jeszcze że jedyne nienaruszone vlepy wisły w Krynicy znajdowały się na śmietnikach....oni to są sprytni....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)