Daniel: "Hurghada" jak jush coś ;-)
-
-
Gdzie widziałeś nasze vlepki? (poza Cracovem)
na ulicy Konwiktorskiej nr 6 (of kors w Wawie) jest baaaaaardzo dużo vlepek Cracovii! poza tym pojedyncze jeżdżą różnymi liniami tramwajów i autobusów.
Wiadomość zmieniona (11-10-04 19:00)
A bo to roznie pisza :P
Hurganda chyba tez jest poprawnie ;)
To takie spolszczone chyba ;)
Pozdro
Autostrada a4 (znaki vylepkowane)
Rabka Zdrój....
6 dni później
Tunezja.. Sousse.. kilka naszych vlepek (przezemnie rozklejonych) i kilka Legii (rozklejonych przez jednego z wczasowiczow).
Pobierowo (miejscowosc nad morzem) cały obóz był pasiasty to i vlepek przybyło ..
A może ktoś we Wilnie widział bo obklejałem ? :)
Ja wczoraj dalem kuzynowi na wyjazd do londynu kilkaset vlepek ;)
Muj brat rozklejil w Doncaster (anglia) 100 wlepek. Za pare dni wysylam mu kolejne 100 wiec bedzie tam bialo-czerwono
Warszawa, przystanek Rondo ONZ . ale juz dzis ktos ja zerwal.
we wiedniu widzialem ale jedną wisly pod belwederem i ją zdrapałem ;)
a Nowa Huta to też Karków ? :)
czesc
ja widzialem vlepy Cracovi jeszcze na Tarnovi bo sam je tam naklejalem (jestem kibicem Tovi)a w Wiedniu bedzie vlepek Cracovi jeszcze wiecej i nie tylko na stephansplatz bo w tym tygodniu dostane parenascie sztuk i bede je osobiscie rozklejal !!!!!!!!!vlepyki zwisly i widzewa byly na chyznym ale zwisly zdarlem a na widzew nie mialem czasu juz bo musialem jechac!
mam pytanie male bo slyszalem ze Cracovia ma grac w styczniu/lutym z rapidem wieden i jak wiedz czy masz mozliwosc to mozesz mi sie dowiedziec kiedy dokladnie i czy ktos z Cracovi bedzie???????TARNOVIA RZADZI W TARNOVIE CRACOVIA RZADZI W KRAKOWIE!!!!!!!!!!!!!!!WIEDEN NIGDY NIE ZEJDZIE NA PSY !!!!!!!!!!Pozdro dla kibicow Pasow!!!!!!!
aha moj adres :rtsmisiek@interia.pl
jestes w wiedniu ??????bo szukam kontaktu z Pasiakami w Wiedniu!!!!ja bede mial vlepy Cracovi w tym tygodniu i bedzie rozklejanie w strategicznych miejscach :)pozdro ´z wiednia TARNOVIA&CRACOVIA wieden BIALO-CZERWONY pozdro dla Pasiakow w wiedniu
z tego co wiem to we Wiedniu bywa Senior Blues
niestety nie znam Seniora Bluesa a wiesz moze kiedy Pasy maj grac na rapid wieden
w Lubli nie daleko Jasła wszyskie moje no i w Jaśle !!!
http://forum.arka.gdynia.pl/viewtopic.php?t=1592&postdays=0&postorder=asc&start=90
link Qe.Arka :
[url]http://forum.arka.gdynia.pl/viewtopic.php?t=1592&postdays=0&postorder=asc&start=90[/url]
mój link (tez forum Arki )
[url]http://www.forum.arka.gdynia.pl/viewtopic.php?t=806&postdays=0&postorder=asc&start=465[/url]
Polecam foto-opowieść ChuckY ego z tego forum ;)
Wiadomość zmieniona (18-10-04 20:08)
wieden stcja u-bahnu kagran i landstrasse
gtx napisał(a):
> Trochę lżejszy temat. Skończyły się wakacje, napiszcie gdzie w
> świecie szerokim widzieliście vlepki, napisy związane z
> Pasami.
> Moje spostrzeżenia:
> [b]1. Stacja metra przy Stephenplatz w Wiedniu - vlepka[/b]
> 2.Przystanki PKS-u w okolicach Tuszyna i Włocławka przy trasie
> nr1 napisy spray,em " Cracovia Pany " (ślady po wyjeździe na
> hokej do Torunia?)
>
> Nie nasze:
> 1. vlepka Legii na latarni na przeciw Big Bena w Londynie
> 2. stolica Roztocza Zwierzyniec - zaklejona setkami vlepek
> GTS-u
>
>
> Wiadomość zmieniona (10-10-04 19:26)
[b]Ale jazda to moja VLEPA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! O BEZ KITU :)[/b]
Wiadomość zmieniona (19-10-04 15:35)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)