Powrót
Powrót do działu

Cracovia - Forum kibiców Cracovii

• Regulamin
    • Regulamin
    • "Dziewczyny na stadionach"

• Hyde Park
    • Rozpoczęto 08.10.2004 o 17:50
      Ostatnia aktywność 16.10.2004 o 14:49
      2491 wyświetleń
    • ZOYA

440
      0
    • 16.10.2004 o 14:27
      Post #178660 16.10.2004 14:27
    jednak pokuszę sie o komentarz.. Lippi nie ma problemu.......żadnego....to było mineło ...podkreślam tylko jak nisko można upaść przy tak RADYKALNYCH poglądach..i mimo tego, że sie wysilił i pokazał na co go stac nie zmieniło sie kompletnie NIC, dalej jestem na meczu, dalej dopinguje i g*** mnie obchodzi ze komuś sie to nie podoba...... chcę tylko podkreślić ze choćbyście nie wiadomo co robili nie uda sie wam nas-kobiet "wyrzucić" ze stadionów......bo Wasza złość budzi w nas wole walki i sprawia ze częściej jesteśmy na meczach i kibicowaniu oddajemy całe serce.......nie czujecie tego???
    • Samotny Je?dziec

14
      0
    • 16.10.2004 o 14:49
      Post #178662 16.10.2004 14:49
    No wiec po koleji: ZOYA: Nie popieram sposobu w jaki on wyrazil swoje poglady, lecz tylko i wylacznie jago poglady! LIPTOON: Moze zle sie troche wyrazilem. Ja ogolnie nie lubie ultrasow bo wprowadza to sztuczny podzial na stadionie. Ja jestem zwolennikiem starego typu kibicowania, bo w okresie takiego sie "wychowalem" na stadionie. Na pewno macie tez swoje racje w tym co mowicie, lecz ja na razie tego nie akceptuje. Byc moze za szybko wszystko sie zmienia. Pamietam nie tak dawne wyjazdy 3-ligowe gdzie nie bylo dziewczyn, podzialu na ultrasow i hool's oraz pociagow specjalnych. Wtedy wyjazd byl swietem, mecz u siebie tez nie malym. Wtedy jeszcze stalem w mlynie. Tyle ze wtedy mlyn byl mlynem, a nie jak teraz banda dzieci i lasek. Moze moje poglady sa dziwne i dla niektorych niedorzeczne, ale zdania nie zmienie. Kiedys bylo lepiej !!

Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!

Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!

Napisz odpowiedź...

Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)

Goście (1)
    • Główna
    • Działy i kategorie