jednak pokuszę sie o komentarz..
Lippi nie ma problemu.......żadnego....to było mineło ...podkreślam tylko jak nisko można upaść przy tak RADYKALNYCH poglądach..i mimo tego, że sie wysilił i pokazał na co go stac nie zmieniło sie kompletnie NIC, dalej jestem na meczu, dalej dopinguje i g*** mnie obchodzi ze komuś sie to nie podoba......
chcę tylko podkreślić ze choćbyście nie wiadomo co robili nie uda sie wam nas-kobiet "wyrzucić" ze stadionów......bo Wasza złość budzi w nas wole walki i sprawia ze częściej jesteśmy na meczach i kibicowaniu oddajemy całe serce.......nie czujecie tego???
-
-
"Dziewczyny na stadionach"
No wiec po koleji:
ZOYA: Nie popieram sposobu w jaki on wyrazil swoje poglady, lecz tylko i wylacznie jago poglady!
LIPTOON: Moze zle sie troche wyrazilem. Ja ogolnie nie lubie ultrasow bo wprowadza to sztuczny podzial na stadionie.
Ja jestem zwolennikiem starego typu kibicowania, bo w okresie takiego sie "wychowalem" na stadionie. Na pewno macie tez swoje racje w tym co mowicie, lecz ja na razie tego nie akceptuje. Byc moze za szybko wszystko sie zmienia. Pamietam nie tak dawne wyjazdy 3-ligowe gdzie nie bylo dziewczyn, podzialu na ultrasow i hool's oraz pociagow specjalnych. Wtedy wyjazd byl swietem, mecz u siebie tez nie malym. Wtedy jeszcze stalem w mlynie. Tyle ze wtedy mlyn byl mlynem, a nie jak teraz banda dzieci i lasek.
Moze moje poglady sa dziwne i dla niektorych niedorzeczne, ale zdania nie zmienie.
Kiedys bylo lepiej !!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)