jeżeli chodzi o dziewczyny na meczu to cóż...niektóre są w porzo i nie odstają zupełnie od męskiej części widowni (wywijają szalikami, śpiewają i robią to lepiej niż niektórzy faceci) ale są też przypadki że siedzi taka w środku młyna na krzesełku i (uwaga!) bawi się cążkami i swoimi paznokciami. szlag mnie trafia. ale generalnie kobiety łagaodzą atmosferę na stadionie i dzięki nim jest naprawdę fajnie. tak więc...Panie! Dziewczyny! Na stadiony [Cracovii i Polonii]!
-
-
"Dziewczyny na stadionach"
Pokuś, może tylko udawała że Cie nie widzi. Chciała jeszcze bardziej wzbudzić Twoje porządanie :D
LiptoOn a z tym ze cię dorwe to zartowałam :) , ale i tak do zobaczenia na Poloni ..
Dziewczyny tak,ale pod warunkiem, że zachowują się tak jak przystało na ten gatunek homo sapiens. 15-letnie dresiary śpiewające (a raczej piszczące) Wisła to stara... to po prostu żenada. Ale generalnie jestem za, bo przynajmniej w teorii powinny łagodzić obyczaje.
Evcia napisała : "LiptoOn a z tym ze cię dorwe to zartowałam :) "
A miało być tak pięknie :) Pozdrawiam!
Aniu bardzo ci dziekuje i mam nadzieje ze sie spotkamy kiedys na meczu??Moze nawet na Polonii??I co ty na to??????
Czemu nikt nie gladna z was dzisiaj na forum??A przynajmniej na ten temat??Wczoraj buszowali do 00:22 a dzisiaj praktycznie nikogo!!
Bo Ci co mieli cos do powiedzenia to juz to napisali i nie beda sie powtarzac, a reszta sie nie wypowiada bo sie boja narazic dziewczyna ;-)
Ja powtorze, ja nie mam nic przeciwko, a nawet jestem za !!!
Mielec: wczoraj mnie tu nie było, a na Polonii będę na pewno, więc czekam na spotkanie :)
powiem tak...chodze na mecze ale nie pilki nozej ale hokeja i tam jest bardzo malo kobietek ! ale jak sa to lataja po calej trybuni i zacgecaja do czynnego udzialu przezywania kmeczu z druzyna i wspieraniua ich przez doping ! osobne mijsce dla kobiet to by byl niewypal ! pozdrawiam !
No to moze ja odswierze temat.
Zapewne naraze sie paniom z tego forum, ale moj stosunek do kobiet na stadionach jest negatywny. Nie chodzi mi o samo przebywanie na stadionie plci pieknej (siedzenie na dupci i ogladanie meczu, najlepiej na sektorze rodzinnym lub jemu podobnym), lecz o aktywne uczestniczenie w zyciu kibicowskim. Po prostu nie rozumiem jak moga powstawac zenskie grupy kibicowskie typu Chicas. Dla mnie jest to zupelna paranoja, tak samo jak laski jezdzace na wyjazdy. Mlyn oraz wyjazd byly, nie sa, ale powinny byc rzeczami znanymi tylko meskiej braci kibicowskiej, choc wiem ze juz raczej nie wroca te stare, piekne czasy.
Tak wiec kobietom - kibicom mowie zdecydowane NIE!
Jak dotad bylemraczej neutralny, no moze troszke bardziej za tak po dzisiejszym meczu twierdze, zostawic dziewczyny w spokoju.
Dzis zaobserwowalem zjawisko: siedzi dziewczyna wokol niej duzo faceto i motyw jest taki dziewczyna klaszcze i spiewa powtazam spiewa nie kwiczy, nie piszczy nie wydziera sie piskliwym glosem tylko spiewa, najdziwniejsze jest to ze ona tor obi a wiekszosc gosci kolo niej nic moze jeden czy dwoch klaszcze.
Kobieta tez czlowiek jak kocha druzyne to niech chodzi na mecze i oddaje Pasom swe serce.
kkk_84, nie powiem ze nie masz troche racji, ale jak laska musi juz chodzic na mecze bo kocha swoja druzyne, to niech spiewa sobie i klaszcze gdzies obok a nie w mlynie!! Mlyn byl kiedys miejscem elitarnym, a teraz?? Nie dosc ze malolaci, ultrasi to jeszcze dziewczyny!!
Przykro mi, ale zdania nie zminenie - jestem i pozostane na NIE!!
Co do mlynu to tam trzeba pozadek zrobic i nie tyczy sie to dziewczyn wedlug mnie.
W tej chwili mlyn to jest pewna grupak ludzi stojcych na prost Swistaka, a to caly luk mial byc mlynem. Tak patrzac w niedaleka przeszlosc to na meczu z Groclinem byl wiekszy mlun teraz coraz mniejszy jest.
Trzeba stanowczo powiedzec sektor d to jest mlyn nie chcesz spiewac, klaskac, brac udzialu w widowisku to wyp*****laj.
No teraz to juz niemal calkiem sie z toba zgodze, moze poza stwierdzeniem ze "nie tyczy sie to dziewczyn". Trzeba by zrobic konkretna selekcje, zero malolatow, lasek i tym podobnych. Wtedy mlyn choc mniej liczny znacznie lepiej by sie prezentowal wizualnie, a gwarantuje Ci takze ze 1000 konkretnego typa potrafi lepiej dopingowac niz 2000 chujowej mieszanki.
Pozdro.
Ja jestem za dziewczynami na D. Ich glos raczej mi sie nie podoba, ale ladnie pociagly Hej Pasy Gol i trzeba dac im szanse.
Samotny Jeżdziec przypominasz mi "z gadki" takiego jednego typa z Poznania, miał on identyczne poglądy jak ty......az tak go bolało to ze laska jedzie na wyjazd, ze musiał to zamanifestować..nie powiem w jaki sposób bo szkoda nawet to wspominać....mimo wszystko mam nadzieje ze nim nie jesteś....bo jesli tak to.....ehhhh może nie będę kończyc.....
ZOYA, jesli to Ty bylas w ostatnim przedziale, wtedy jak policja wjechala to wiem o kim mowisz, choc to nie ja. Tez tam wtedy bylem i wiem o jaka sytuacje chodzi. Byc moze powiedzial to co myslal w nieco agresywny sposob, co nie oznacza ze nie mial racji.
Przykro mi ZOYA, lecz musze stwierdzic ze sie z nim zgodze.
to ja byłam w tym przedziale i jeśli naprawde wiesz o co chodzi..i go popierasz to ja nie mam pytan......nikt mi nie zabroni wejścia na stadion ani wyjazdu tylko dla tego ze jestem dziewczyna...jedyne co możecie zrobic to tak jak ten typ z pociagu mi przyj*** ale to i tak nie sprawi ze przestanę kibicować a wręcz przeciwnie coraz mocniej sie utwiedzam w tym ze dziewczyny na stadionie są potrzebne......
Ja po wczorajszym meczu chciałem odszczekać wszyskie złe słowa jakie napisałem wyżej...Widziałem wiele wspaniałych Dziewczyn,głośnych,dopingujących i robiących to naprawde w bardzo kobiecy sposób...Zdania na temat "wrzeszczących małolat" nie zmienie,ale myśle że pisząc takie rzeczy mogłem także urazić te Dziewczyny które wczoraj zrobiły na mnie bardzo pozytywne wrażenie.[b]Tak więc oficjalnie ODSZCZEKUJE to co napisałem i przepraszam za mocne słowa pod adresem Dziewczyn.[/b]
PS. Samotny Jezdziec - co masz do ultrasów w młynie? Pamiętasz jaki był doping zanim pojawili się ludzie którzy postanowili zająć się atmosferą na stadionach? Chodzili na Cracovie od lat i widząc panującą atmosferę postanowili coś zmienić,dla mnie zdecydowanie na plus...Ty też mógłbyś coś zmienić a nie pisać na forum że jest źle...Więcej roboty - mniej gadania.
ZOYA - Już Ci wtedy mówiłem że są sytuacje w których lepiej poprostu się zamknąć i siedzieć cicho. Ty tego nie zrobiłaś i spotkała Cię kara...Ja nie mówie że słuszna,ale masz nauczkę...Mam nadzieje że następnym razem się zastanowisz,bo gdybyś wtedy siedziała cicho to nie byłoby teraz żadnego problemu...Zresztą to nie gadka na forum.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)