Wiadomość zmieniona (10-10-04 18:07)
-
-
"Dziewczyny na stadionach"
Przepraszam bardzo ja się z Liptoonem nie zgodze:-)Wcale nie gotujecie lepiej(kto jadł moje specjały wie albo się dowie za niedługo-Zoya-:-)))))))A dziewczyny są potrzebne na stadionie(patrz:sprzedaż pamiątek)a jak mają ochote to niech sobie idą do młyna pokrzyczeć(mnie akurat to bardzo pomaga jak się zdenerwuje na stoisku)Może rzeczywiście niech nie spiewają na Wisłe bo słysze pisk aż na B:-)))))))
aaa kkk_84 jak to ktoś pieknie ujął w innym temacie liczy sie wnętrze:-)))))
zgadzam się z przedmówcą...jeżeli chodzi o wnętrze...:-) dziewczyny na stadionie powinny mieć pasiaste serca i czarną krew...wtedy będzie OK:-)
Ja się nie zgadzam z 1 opinią Liptona Kobiety : "(starają się) być lepsze od nas w naszej dziedzinie jaką jest KIBICOWANIE,a prawda jest taka że nigdy baba nie będzie lepsza od typa " , uwazam że niektóre dziewczyny są lepsze od facetów :P , chyba nie jest wazniejsze kto głosniej bedzie krzyczał , lepiej dopingował , tylko to co czuje sie do tej drozyny, czy interesuje się wydarzeniami związanymi z nią . Ja nie uważam sie za jakąś tam "kibickę" poprostu lubię chodzić na mecze Cracovi , ogladać dopingować , codziennie czytam gazety i to forum by wiedzieć co słychać u mojej drozyny :-) A jesli chodzi o dziewczyny ktore chodzą na mecze by wyrywać kolesi i się pokazac , lub popiszczec ..hmm czesto takie widuje, ubrane jak na dyskoteke wymalowane , i to naprawdę trochę mnie bulwersuje :-/ , ale nie wolno porownywac wszytkich dziewczyn do kilkunastu przypadkow ...
Jeśli chodzi o mnie...
Chyba lepiej byc dziewczyną, ktora przyjdzie sobie na meczyk , siądzie grzecznie , podopinguje swojej drozynie , poskacze ze sczescia wrazie wygranej :) niż nawalonym 40 letnim facetem ktory wyrzuca bluzgi i przeklenstwa (przez cały mecz) ! w stronę sędziego i druzyny przeciwnej ???
Czy Kobiety też nie mogą kochać piłki nożnej :P
Pasiaste@serce no ja wiem, ze wnetrze jest najwazniejsze i tez tak uwazam. A tera pragne zauwazyc ze nie bez powodu dalem emota z przymruzeniem oka, a tak poza tym to byla odpowiedz na wczesniejszy post.
LiPtOoN piszesz jakbyś miał jakies kompleksy........a jak dziewczyny mają śpiewać??? taki już mają głos..trudno...nie będą go zmieniać tylko dla Twojego "widzi mi się".:-))) też chcemy kibicować tak jak umiemy i jak nam natura na to pozwala....;-))
może zaproponujcie osobny sektor dla Dam?? wtedy będziecie zadowoleni...wszystkie w jednym miejscu i pisków nie słychac.....heheh..cieszcie sie,ze jesteśmy słoneczka...
pozdro
Mogą, ale moim zdaniem robią to w inny sposób niż my...Nie wydaje mi się że dziewczyna potrafi kochać klub tak jak typ.Bo dla wielu z nas Cracovia to jest CAŁE życie i jak czasem slysze komentarze dziewczyn ktore chodza na mecze to ehh szkoda gadac. Poprostu wydaje mi sie ze dziewczyna nie zrozumie i nie bedzie nigdy czula do klubu to co czujemy my. Dla mnie to jest tak samo sztuczne jak walentynki...Jest moda na kibicowanie to sie dziewczyny pchaja...Tak jak jest moda na chuliganow i teraz co druga bluza na ulicy to pit bull itp a w telewizji chodza twory typu "Klatka"...
Takich ktore chodza z prawdziwej milosci do klubu,z tradycji rodzinnej itp jest naprawde malo. A Kasiu jesli chodzi o gotowanie,to pokaz mi program w tv gdzie gotuje kobieta...Jednym slowem "Pascal poprostu gotuj" :D
"Mogą, ale moim zdaniem robią to w inny sposób niż my...Nie wydaje mi się że dziewczyna potrafi kochać klub tak jak typ.Bo dla wielu z nas Cracovia to jest CAŁE życie i jak czasem slysze komentarze dziewczyn ktore chodza na mecze to ehh szkoda gadac"
przykro mi Michał,ale to nie moja wina ze obracasz sie w towarzystwie akurat takich dziewczyn.....
ZOYA specjalny sektor dla Pan to jest bardzo zly pomysl, ja sobie nie moge wyobrazic co by sie dzialo jakby tyle Pan skumulowane w jednym miejscu zaczely spiewac, lepiej badzie jak bedziecie "rozsypane: po calym stadionie, przynajmniej bede mial na kim oko zawiesic w czasie przerwy.
Świnie :P
Szowinistyczne :D
dziewczyny się przynajmniej na meczach nie plują :>
Mnie się b. podobało jak kumplom / lekarze i lekarki / pokazywałem "zadymę z Cracovia - Ruch / na kasecie - bo co nieco nagrałem / - wokół nas same dziewczyny i syncie moje - a naprzeciw "wielka jatka ". Te dziewczyny koło nas podziałały jakoś łagodząco bardzo.
Ojj Lipton Lipton ty sie chowaj lepiej na meczu :P
Bo jak to inne dziewczyny przeczytają to marny twój los :P
I tu napisalas cala prawde . Bravo !!!
Chlopcy a niby w czym my wam tak bardzo przeszkadzamy na stadionach . Wpolsce jest wolnosc slowa i kazdy moze robic to na co ma ochote oczywiscie byle by nikomu nie wadzic.Nie zyjemy w sredniowieczu i potrzebujemy rycerzy na koniach! I niejednokrotnie radzimy sobie lepiej w ciezkich sytuacjach niz wy . Podaje przyklad slyszeliscie o jakiejs dziewczynie zamordowanej przez druga dziewczyne za klub ??? NIE !!!Niemusimy sie popisywac w grupie tak jak samce ! A wiecie czemu ??? Poniewaz potrafimy myslec i analizowac sytuacje . Wydaje mi sie ze co madrzejsi zrozumieli moja wypowiedz.
Kurde wychodzi na to, ze jestem meska szowinistyczna swinia, a mialo byc na odwrot.
Dobrze, ze dziewczyny nie wiedza jak wygladam bo by mi palce polamaly zebym nie stukal juz po klawiatuze .
Wiadomość zmieniona (11-10-04 22:57)
Ojojoj, ale ja się tu rzeczy dowiaduję..... (nie przeczę, że szczególnie jedna wypowiedź dośc mnie zaskoczyła - i z tego miejsca pozdro dla Liptoona, i tak Cię lubię :))
Szkoda tylko, że nikt z Szanownych Panów nie powiedział mi nigdy w twarz, że przeszkadza mu to, że przychodzę czasami "popiszczeć" do Młyna, że jeżdżę na wszystkie wyjazdy, że kocham tą drużynę, że ośmielam się napisać od czasu do czasu parę słów do "o zgrozo" typowej Męskiej strony intrnetowej i Męskiego pisma zwanego Pasami. Ja wiem, że zamiast poświęcać tyle czasu Cracovii, powinnam siedzieć w kuchni według niektórych, ale sorry, od czego mamy restauracje, no i świetnych kucharzy w męskim wydaniu??
Jest to charakterystyczne, że Wy Mężczyźni musicie mieć swoje Męskie hobby, swoje Męskie towarzystwo i Swoje męskie zainteresowania i boicie sie kobiet wśród Was.
Ja akurat nie uważam się za super eksperta od technicznej strony piłki, ale i tak dużo już się nauczyłam od moich wspaniałych kolegów na stadionie. Chce Was przy tym zapewnić, że ani mi się śni Was w tej wiedzy prześcigać. Wy przecież nigdy nie dorównacie mi w prędkości zmiany pampersa mojemu dziecku, na przykład.
kkk84: co do tej policji, to kiedyś wydawało mi się, że jak mam wokół siebie tylu odważnych, prawdziwych Męskich Kibiców, to nic mi nie grozi ze strony tych niebieskich peda..., ale wierz mi, że po akcji w Sanoku nigdy więcej nie zrobię tego błędu, bo wiem co oznacza oberwać policyjna pałą i że każdy z Was w takich chwili myśli tylko o tym jak uciec i jak siebie chronić.
To narazie tyle, jak jeszcze coś wymyślę to nie omieszkam się tym z Wami podzielić ;)
Pozdrowienia dla Wszystkich
tak jest Drogie Siostry, jestem z Wami!
:)
Droga Aniu!
Przy moich wypocinach nawet mi przez myśl nie przeszła Twoja Osoba.
Ciebie można zaliczyć do tych wyjątków których na stadionach powinno być jak najwięcej...Pisząc te notki miałem na myśli zwykłe kibicki które przychodzą na mecz,powrzeszczą i wracają do domu.Nie mówiłem o Tobie,ani o dziewczynach które sprzedają pamiątki,bo Wasza pomoc jest nieoceniona,a szczególnie Twoja Aniu. Przy okazji chciałem Ci jeszcze raz Serdecznie Podziękować za to wszystko co dla mnie zrobiłaś i pamiętaj że jeśli tylko będzie okazja na rewanż to śmiało możesz prosić o wszystko.
PS. Dla mojego dobra nie pokazuj mnie żadnej dziewczynie na stadionie bo jeszcze mnie zlinczują albo coś...:) hehe
Evciu - na szczęście wiem jak wyglądasz więc będę Cię skutecznie unikał :)
Naprawde życzyłbym wszystkim klubom takich wspaniałych fanek jak Ania:)
POZDRAWIAM SERDECZNIE!
PS2. Dziewczyny nie bijcie!!!!!!! :D
uhhhh az mi sie slizgaja klawisze...
:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)