Ciekawe historie?? hm nie przypominam sobie
-
-
"Dziewczyny na stadionach"
Jeszcze jedno pytanko....jakim drużynom kibicowały te dziewczyny i ile ich było? Miały jakieś pretensje że są nietolerowane przez facetów?
Byla dziewczyna jednego z zawodnikow Uni Tarnow, byla dziewczyna kibicujaca jakiejs druzynie siatkarskiej z Czestochowy (nie pamietam jak sie nazywal ten klub chyba AZS Czestochowa) byla jeszcze starsza pani kibicujaca Wisle.
Na widowni siedziala ta dziewczyna co to mowila ze wisla jest na 3 miejscu i jeszcze Legionistka.
Ogolnie mowiac chodzilo o to czy mezczyzni toleruja kobiety na trybunach czy nie.
na Polonię panie wchodzą za friko!
Wiadomość zmieniona (09-10-04 19:31)
najbardziej denerwujaca byla ta cwaniara z legii
Grzesiek, pewnie miałeś do niej z góry negatywne nastawienie ;D
hehe tak :) jakas taka brzydka byla i zgrywala wielka bohaterke w tym programie
Najlepsza ta z AZS " przed telewizor to nei to samo co z szlaikiemi [b]trąbka[/b]"
Jak onato opisywała tej jej niesamowicie podnoszace adrenaline wyjazdy haha rozumeim z Rakowem ale z AZS to moze miec adrenaline jak jej zatrabia do ucha :)
poza tym nikt nie napisał że ta Kanalara z Łazienkowskiej była brzydka jak noc...dziewczyna na stadionie musi być ładna, żeby można było popatrzeć się na nią w przerwie meczu i a po nim zaprosić na piwo i co najważniejsze żeby po nim się też podobała.
Tommy_z_K6 przeczytalem to co napisales i moja porada jest taka, jak przyjedziesz do nas to uwazaj bo momentami mozesz sie przestraszyc ;-)
Tommy przeczytaj moj post jeszcze raz :)
Chodzi o to że kobietom jest głupio że my faceci jesteśmy lepsi w ich dziedzinie jaką jest GOTOWANIE i dlatego chcą (starają się) być lepsze od nas w naszej dziedzinie jaką jest KIBICOWANIE,a prawda jest taka że nigdy baba nie będzie lepsza od typa.A najgorsze sa tzw "wyjce", czyli panienki które piszczą na meczach :-/ Wiem że moja wypowiedz jest mocno szowinistyczna ale takie jest moje zdanie,jeśli już dziewczyny muszą chodzić na mecze to niech nie wchodzą do młyna,bo młyn ma być głośny,donośny a nie przesączony piszczałkami...Byliście w kotle Lecha?
Jeśli tak to sami wiecie ocb. A o typiarach które chodzą na mecz zeby sie pokazać albo wyrwac faceta to już nie wspomne...
Jak dla mnie to mogą sobie chodzić ale niech nie próbują się porównywać z nami i niech nie piszczą,wtedy będzie ok :)
Przepraszam jeśli uraziłem kogoś moim postem.
Ja tam nie mam nic przeciwko kobietom na trybunie nawet na mlynie, tylko bardzo mnie denerwuje (choc jestem bardzo spokojnym czlowiekiem) gdy dziewczyna zaczyna lacina jechac po zawodnikach i to taka lacina ze nie jeden facet by jej nie dorownal
albo takie pseudoodwazne co pol meczu spiewaja na policje...
no to one sie zaliczaja do kategorii "wyjce" opisanej wyżej :)
.
Wiadomość zmieniona (11-10-04 23:23)
Grzesiek_AG- zwracam honor- ty byłeś pierwszy.
kkk_84- akurat w ten piątek przyjeżdżam żeby obejrzeć dwie ukochane drużyny w akcji więc nie będę się rozglądał na boki :-)
Tommy_z_K6 - chyba zapomniałeś o 15 minutowej przerwie :)
Ja jestem za jak największą ilością dziewczyn na stadionie! Dziewczyny też przecież mogą przeżywać mecz na równi z nami facetami :)
Co do dopingu to już inna kwestia. A to co napisał Grzesiek AG to już całkiem inna sprawa, choć takich też niestety nie brakuje.
[img]http://rozmowywtoku.onet.pl/_i/paz/1/stadio/01.jpg[/img]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)