Czy wie może ktoś skąd moge ściągnąć PEŁNĄ WERSJE gry hooligans????
Ja znalazłem tylko same dema...PROSZE POMÓŻCIE!!!
-
-
GRA "HOOLIGANS" WAŻNE!!
na co ci ta słabizna??
jedna z najgorszych gier w jakie grałem
zakupiłem ją kiedyś w jakiejś extra grze czy czymś takim za 14.99
.....
kup na giełdzie za 5 złotych.......
Słabizna dla Ciebie bo pewnie nie umiesz w to grać...Dla mnie jest zajebista...!
spuść lejce......
mógłbym się długo kłócić, ale dzisiaj mi sie poprostu nie chce.......
NIe jest zajebista bo nijak ma się ma się do klimatu... taka prawda... Chuligani z gunami... chociaż niektóe misje nawet fajne...
ta gra = dno
fajny tylko ten okrzyk: eeeoooeeeoeooo :)))
Eeee, dobra jest, szczegolnie na poczatku, przecierz nie trzeba brac wszystkiego tan na powaznie i odnosic do rzeczywistosci :)
W tak zabugowana gre jak Hooligans nie gralem od czasow Daggerfalla ;), a co do sciagniecia, to najlepiej ja sciagnac z polki w empiku.
heheh ... Mój pierwszy nr. TMK-a własnie tak sie dostał w moje łapcie
Ta gra mi się podoba bo jak ide sobie tam taką grupką i roz*****alam wszystko do okała to jest taki fajny klimat :]:]:]
A no i misje też fajne:D
POZDROWIONKA!
Gra taka sobie... starsznie ale to strasznie chu*** jest to ze hoolies mają guny,granaty :| itp... ale fajne są wpady na sklepy itd
A skąd ściągnąć hmm kaza ?
Mogę ci ją pożyczyć jak chcesz,niedaleko mieszkasz przecież
Gra jak na swoj gatunek przecietna, nie mogl bym w nią grac dluzej niz pare dni
Ale jak komus sie nudzi to bedzie mial zajecie na tydzien
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)