Ciekawe, uczęszczałem do 117, mieszkałem, obok niej, Winiarskiego 2... (kto wie ten wie) i nie mów młody kibicu, że w Nowym Prokocimiu nie ma takiej ulicy i zawsze, ale to zawsze byłem jak to mówicie PSEM, pozdrawiam mimo to, moich kumpli z tamtych lat,a szczególnie Leszka ps "Ć" i nie jest to kolega jak to mówicie "po szalu", ani ja nie jestem z Bieżanowa.
PS a Kaczara za kim teraz stoi???
-
-
szkoda ze piłkarze cracovii nie odwiedza szkoły podstawowej nr 117
dziś "kuchnie"polegną C7, C7, C7, C7, C7, a 17 (L), życzę wam bracia "mniejsi" takich spotkań, i nie piszcie że w Prokocimiu Nowym są tylko pasy, bo to zawsze było kłamstwo, bez względu na gówniarzy okradających tzw marianów (tj. zaj..... gości wacających z roboty), PS.Ja wiem, wy możecie nie wiedzieć............
a pamiętacie, ostatni mecz z arką u Siebie?? .... 9-0 było, pozdrawiam...........
PS Braknie zegara Wisełko braknie zegara.......................
a pamiętacie, ostatni mecz z arką u Siebie?? .... 9-0 było, pozdrawiam...........
chyba u Was ??? coś Ci się strony błoń poprzestawiały !!!
183 dni później
Hej przyjezdzaja we wtorek 4..10.2004
Zgadzam się.tym bardziej,że mieszkam 200m od niej!!!Zajebiście by było..zresztą Prokocim zgotowałby niezłe przyjęcie.Ale chłopcy nie próżnują-mają swoje obowiązki
[img]http://cracovia.strefa.pl/projekty/lowcymini.jpg[/img]
[b]Autor: Karolo (---.chello.pl)
Data: 02-04-04 17:34
a nie - bo "czworka" - blisko stadionu :P[/b]
zgadzam się:)
też tam bywałem przez kilka ładnych lat
ja tez do 148 ku..wa ale ten czas leci
Stawowy uczył przez więcej niz 1 rok!!!!!!!
Mnie uczył 2 lata. Był gdzies 4 lata!!!!
*55* Najlepsza szkoła:D
Widze że jest tu kilka osób;]
Vola Duchadzka 100% Pasy:D
prokocimts-wiślacka kur.. ,co robisz na tym forum????????zmień Prokocim w tym nicku!!!!!!!bo obrażasz to wspaniałe osiedle!!!!:[:[:[:[:[rozumiesz to cieciu??????????
Ja tez chodziłam do 148
[img]http://cracovia.strefa.pl/sygnaturki/team.jpg[/img]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)