a by mieli przywitanie my chłopcy to bysmy tak przywitali ze inne szkoły to by padły hehe
prosze piłkarzy zeby przyszli do tej szkoły nr 117
-
-
szkoda ze piłkarze cracovii nie odwiedza szkoły podstawowej nr 117
nic prostszego - niech ktoś z dyrekcji szkoły zadzwoni do Klubu a zapewniam Cię, że zaproszenie zostanie przyjęte
:D:D:D:D
fajny post, milo sie czyta takie rzeczy..
no panowie prezesi!!! Wykazac sie!!!
pozdro
Wojtek
Ech... 117-tka... moja dawna szkoła. Pamiętam jak Cracovia grała w I lidze to dyrektor przed meczem zamykał szkołę na klucz, ale i tak spora grupa wyskakiwała przez okna i jechała na mecz. mam z tamtego okresu szalik Pasów robiony na drutach przez moją Mamę:))
pozdro
Wkoncu trener STAWOWY pracował w tej szkole jako nauczyciel od WF
CHOLERA... też tam chodziłem - łezka w oku się kręci :)
HEJ, HEJ PROOKOOOCIM ;-)!
a ja do 148 ! wiadome ze moja zawsze była lepsza :)
a u mnie byli.. i tesh sie 'ladnie' z nimi przywitalismy. coprawda byli w gimnazjum a nie podstawowce (39) no ale ja wlasnie do gim naleze
do ---> KlEnY Pn
Do 117 chodziłem 3lata, a pozostałe kilka lat to już SP 148 na Żabiej 20 :)
PROKOCIM RULEZ!
a nie - bo najlepsza podstawówka to 22.... wiadomo Kaizimierz!
a nie - bo "czworka" - blisko stadionu :P
117 !!!!!!!!
Moż sie doczekacie odwiedzin Pasów!!!!Życze wam tego !!!!!!!!Pozdrawiam!!!!!!!!
był temat - uczelnie, był temat - szkoły śrdenie, to może teraz narodzi się - podstawówki? ... oczywiście później przedszkola (dwa miesiące chodzilem do zakonnic na Grzegórzeckiej - ponoć miały mnie dośc i poprosiły rodziców o wypisanie) i żłobki")")
Karolo, najblizej stadionu jest 31 na Prusa i to ONA jest najlepsza (zwłaszcza, że można ją było przejść [b]kompletnie się nie ucząc[/b], a na Blonia byly 3 minuty, zas na Ziemię Świętą jeszcze bliżej)
55
"39" the best!!! szkoda ze to tak dawno bylo:)
Miś eeee tam..., ze blisko to nie znaczy, ze dobrze :P
117 to była buda, na przerwach cały czas spiewalismy CRACOVIA!
148 ! :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)