Piszą że policja zatrzymała grupę wiślackich chuluganów . Po przeszukaniu ich znaleziono tasaki , noze i ... [b]miecz samurajski[/b] :|:|
Jeju no ja nic nie mówie ale bez przesady !
-
-
Widzieliscie artykul w dzisiejszym Dzienniku ? :|
jak dasz rade wklei......
łejt e minyt :)
NO TROCHE NAPISALI :-)
Wyłapywanie bandytów
------------------------------
[b]Z tasakiem i mieczem samurajskim[/b]
ponad 1400 policjantów pilnowało od soboty porządku w Krakowie , w związku z pierwszymi po wielu latach przerwy derbami pomiedzy Cracovią a Wisłą . Dlatego szczególnie w okolicach niektórych osiedli na terenie przedewszystkim Podgórza , Nowej Huty i Krowodrzy przez całą dobę było najwięcej radiowozów i pieszych patroli .
Grupki szalikowców pojawiały się jednak w mieście już od piątku wieczorem próbując znalesc zwolenników drużyny przeciwnej lub próbująć sprowokować jakieś uliczne zajscia .
Już w nocy z piatku na sobotę na skrzyżowaniu ul.Kamieńskiego i Malborskiej ponad 20 - osobowa grupa agresywnie się zachowując ,wyzywała przechodniów , potem biła się miedzy sobą , na koniec próbując tamować przejazd pojazdów . Wśród samochodów znalazł się nieoznakowany radiowóz z cywilnymi policjantami .
[i]- Funkcjonariusze wezwali posiłki i podjeli interwencje , zatrzymująć trzech najbardzej agresywnych młodych męszczyzn - [/i] mówi inspektor Mirosław Skwarka. [i][b]-Mieli przy sobie niebezpieczne narzędzia : krótkie miecze samurajskie , noże i tasak . Podczas przeszukiwań , w ich domach znaleźliśmy także przeróżne " trofea " zdobyte przez nich w czasie starć z szalikowcami Cracovii. [...] [/i][/b]
Dalej już o gumiorach...
Wiadomość zmieniona (04-10-04 20:05)
Z mieczem samurajskim to chyba pismaki przesadzily zwazywszy na cene takiego cacka
pewnie jaka podróba!!!
jaka cena nieduzo !
taki sklep mysliwski jest w8 gdzie to jest o wiem juz kolo ccc na dlugiej i tam sa chyba za 100zł 3 maly sredni i duzy miecz samurajskim na fajnym podstawku
:D
ja tylko widzialem z wystawy nie zebym cos kupowal
czyzby bojki??:> i dlatego pan S na meczu nie był??:>
Wiadomość zmieniona (05-10-04 12:47)
ale nie wiem za bardzo z czego sie cieszysz
no taki kozak i mieczem wywija :]
mati ja tylko pytam ten znaczek z wznaczeniu GG znaczy zaciekawienie:> więc zadałem pytanie i wnioskując po twojej wypowiedzi je otrzymałem;-)
Wiadomość zmieniona (05-10-04 12:47)
akurat sie grubo mylisz ale to nie sprawy na forum
no może może miałem wczesniej opis iz mge się mylić więc nie miej do mnie pretensji!;-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)