Podobno jutro tj. poniedziałek w UWADZE na TVN... ma byc relacja z tego co sie działo na derbach i dym z milicją spod ALGI tez tam ma byc ... byli pod ALGĄ z TVN-u i kamerowali i mowili ze w UWADZE w poniedziałek bedzie relacja z tego zajscia. Tak mowili a ile w tym prawdy to nie wiem ................ pozdro..... TYLKO CRACOVIA
-
-
Jak zwykle policja się popisała
o kurwa , tylko nie to , przeciez ja tam bylem :((((((
twarze bedą zakryte chyba ??????
Napewno bendzie w uwadze?Musze sie ogladac :)
o której?jets uwaga?
Jakos po katach chyba 17.30 albo cos takiego
Faktach mialo byc :)
wlasnie bylo w kronice spod algi
do tej pory zatrzymali 28 z Cracovii i 2 psow
Jutro w uwadze po faktach ma byc cos.
Niech cfaniaki pokaza jak polewaja spokojnie stojacych ludzi, albo jak paluja kobiety.
Nie takich zeczy nie pokaza, pokaza nas kibicow jako zakale miasta, juz podczas jednego reportaz przekonalem siena 100% jacy to znich sa "obiektywni" dziennikarze, a jak ten reportaz robi ta blond wlosa pani to zrobia z nas mordercow.
Heh, widzialem kiedys ta blondyne jak latala z kamerzysta po gieldzie elektronicznej i filmowali stoiska ;)
UWAGA jesto 17.30 oraz po FAKTACH koło 19.45...............
Bylo w Kronice spod Algi i jak zawijaja naszych pod Hotelem
Na Oswiecenia Suki Co chwile jeździly ale pod bar nie podjechali :D 1 suka pzrejechala ale zaraz pojechala bylo gdzies 100 osób :D
p0zDr0 !!!
uy mnie na teatralnym chodzili po 4 i 2 miejskich jeszcze a pod 11 LO bylo 5 wanow
A ja w CK Browar ale tam to wiekszosc pieskow byla, i tak nie ukrywalem radosci z remisu.
Siedziałem w Wisky barze kolo Algi , Było około 150 osób , policja przyjechała z zamiarem prowokacji, wiem bo od początku starałem się łagodzić ale trafili na podatny grunt, bo kilku małolatów bardzo chciało konfrontacji, na szczęście nie daliśmy rozjebać knajpy a taki zamiar mieli "stróże pożądku" . Kto Jest odpowiedzialny za takie działanie policji?!! KTO? Imie i nazwisko!!!? to nie pierwszy raz przecież .. a przsy okazji apel do kibiców bieżcie na mecz aparaty i kamery , róbcie zdięcia bandytą w mundurach niech i ich dopadnie odpowiedzialność!!!! Bo kiedyś dojdzie do tragedii..
kupuję zapiekankę na rogu a pluton pedałów stoi naprzeciwko.słychać przez krótkofalówkę wiadomość że za Algą ktoś CHYBA zbiera kamienie i żeby byli w pogotowiu. na to jeden z tych sk.. mówi od razu ich rozp.. i ruszają.. , o tym co było wcześniej nawet szkoda gadać , mam nadzieję że tej dziewczynie nić się nie stało....
CIEKAW JESTEM PO CO TE K.. PRZYSZŁY POD ALGĘ ????????????????
C.H.W.D.P
[b]Bilans derbów: 25 zatrzymanych, 1 ranny[/b]
Piłkarskie derby Krakowa Wisła - Cracovia, rozegrane w niedzielę na stadionie przy ulicy Reymonta, przebiegały spokojnie, chociaż 25 osób zatrzymano w policyjnym areszcie, a do sądu grodzkiego skierowano 19 wniosków o ukaranie.
Jedna osoba została zraniona nożem.
"1658 policjantów pilnowało porządku nie tylko na stadionie i wokół niego, ale także na osiedlach, na których mieszka najwięcej kibiców obydwu drużyn - powiedziała Katarzyna Padło z biura prasowego krakowskiej policji. - Derby przebiegały spokojnie, chociaż doszło do kilku incydentów. 25 osób zatrzymano w policyjnym areszcie, a do sądu grodzkiego skierowaliśmy 19 wniosków o ukaranie, w tym 9 w trybie pilnym. Na 21 osób nałożono mandaty karne".
Do najpoważniejszego incydentu doszło podczas trwania meczu w barze na ulicy Focha. Grupa podchmielonych kibiców Cracovii zniszczyła mienie w lokalu, a następnie wybiegła na ulicę, hamując ruch samochodowy. Przebywający w pobliżu patrol policyjny, który podjął działania zmierzające do uspokojenie awanturników, został obrzucony butelkami i kamieniami. Policja użyła armatek wodnych. Zatrzymano ośmiu najbardziej agresywnych mężczyzn.
Na pół godziny przed rozpoczęciem meczu derbowego jeden z przechodniów na ulicy Dębowej został ugodzony nożem przez pseudokibica. Poszkodowanego przewieziono do do szpitala. Sprawca w kilka godzin później został ujęty.
"Doszło także do kilku incydentów wokół stadionu - dodała Katarzyna Padło. - Grupy pseudokibiców próbowały przedostać się bez biletów na stadion, ale policja skutecznie udaremniła ich zamiary. Natomiast sam mecz przebiegał w spokojnej atmosferze".
[i]źródło: onet.pl[i]
[url]http://sport.onet.pl/988806,wiadomosci.html[/url]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)