No tam pojechać to hohohooo :D a lubisz te wszystkie niemieckie nutki ?? bo jak dla mnie to Rob Mayth wymiata nie wiem czy slyszales jego kawalki ale wszystkie są naprawde w pyte :D
-
-
Imprezy :]
slyszec chyba nie slyszalem......a co do nutki niemieckiej to poprostu jeden wielki "kombajn techniczny" :P Wiesz REW....nie przepadam za Commercialem a Ziggy X zalatuje nim....ale to moje zdanie...mi bardziej podchodzi DJ Luna,Pavo&Zany,DJ Isaac,DJ Duro,Chiren(ale to juz transcore a raczej nie hardstyle) albo minimal: Marco Remus,Chris Liebing,Marco Zaffarano a z prawdziwego Trance`u to Phil Green,Paul Van Dyk....ale commercialu tez troche slucham tylko sek w tym ze dla mnie on jest malo ciekawy i malo sie wyroznia bo wiekszosc kawalkow jest na jedno kopyto...sam wiesz...jeden typ syntezatora teraz w modzie bo fajny dzwiek wydaje wiec odrazu wiekszosc sie rzuci by na nim robic zblizone kawalki...ty napisz co ty na to i czego sluchasz dokladnie....jesli mozesz....SORKI ZA ROZMAZYWANIE.....
SnakE Ksc... odezwalem sie do ciebie na gg :] to pogadamy...
a tak wogole do dosc wpadly mi do gustu dwie nowe nutki K-Tronic'a "Are you ready now" i "Hibernakulum"
Romper Stomper: ten kawalek dedykuje Tobie......."Deepack vs Luna-Stomper" :P :D
energy? niesamowicie zachwalone ...... a gdy wreszcie tam zaglądnełem to strasznie się zawiodłem. nic ciekawego. .... 100 x lepiej sie bawie w Blue Starze lub Inferno.....
A ja ostatnio miałem fazke na kryspinowie (powitanie wiosny). Pojechalismy ze znajomymi otwarliśmy auto żeby się wietrzyło i puścilismy secik. Nie pamiętam autora ale było milutko
Rew: jak mozesz to odezwij sie jeszcze raz na gg....bo mi nic nie doszlo
POZDRO!!!!
Panowie jakie Energy przeciez to typowe techno-polo przerzucone z niemieckiej Vivy na polskie terytorium dla mnie całkowita porażka juz wole raz w miesiącu jechac w ostatni piatek do Kanty-Jaworzno lub odłozyćkaske na jakąś konkretna imprezke w kraju badz zagranicą ( a nie czarujmy się jadac do takiego Energy 100 zeta peka momentalnie odkładasz na kupke i rosnie dobra sumnka - linie lotnicze teraz prawie - friko ) w maju w Pradze gra Armin van Buren z tego co wiem jest organizowany wyjazd z Krakowa autokarem bilet + przejazd zdajsie jakieś 120 zeta a imprezki w Pradze cudowne , przeciez wkońcu grał juz tam Tiesto ( którego jeszcze nie goscilismy w Polsce , Paul van Dyke ( raptem raz na Mayday) oraz czołówka swiatowej sceny techno ( która u Nas zbiera si przy okazji Mayday - ale z ta czołówką to ostatnio żenua ) a takie Kanty raz w miesiącu potrafia kogoś ciekawego ściągnąć chociaz zaznaczam ze klub Kanty to jak dla wiernego kosciół tam nie usłyszysz gwizdków - i jazda........ tam sie gra raczej ostrzej . Natomiast w czerwcu w Ogrodzieńcu ( tym niedaleko Olkusza) [url]http://www.soundtropolis.pl[/url] odbedzie sie druga edycja Techno Open Festival dokładnie 24-25.06.2005 i tam tez bedzie fajjna imprezka niesamowita sceneria ( ruiny zamku) składzik dj nawet nawet :
24.06.05 piątek:
DJ's
01. Dr Motte | Berlin - twórca Love Parade
02. Marco V | Eindhoven - dj znany przedewszystkim z imprez Qlimax -miazga
03. Haito | Berlin - electro grał juz na Mayday PL
04. Angelo Mike | Warszawa - ,, pierwszy'' w Polsce
05. Chris D'Break | Szczecin - nie pamiętam
06. DISC | Siemianowice Śl. - nie znaju
07. Electro One | Kraków - no cóż usiłował kiedyś zagrac na Świetej Ziemi tz grał w przerwie meczu chyba -Jagiellonia ale moge się mylić niestety porażka - zagłuszany przez spikera , kijowe jeszcze wtedy było nagłośnienie , chłopak się starał ale cóż
08. Siasia | Katowice - resident Kanty-Jaworzno - dla mnie poprostu miazga
09. Michał Lazar | Pszczyna - gdzies go tam słyszałem
10. Whisper | Katowice - resident Kanty
11. Marika | Wrocław - nie znaju
12. DJ PhanTomm | Katowice - nie znaju
13. Frappe | Wałbrzych - nie znaju
Live Act:
01. Lexy & K-Paul | Berlin - ta dwójke przedstawiac nie muszę
02. Automatik | Kielce - nie znaju
03. Marcin Czubala | Poznań - widziałem go raz ale mało moge powiedzieć
Podsumuwując piątek : Marco V , Anngelo Mike , Siasia , Electro One jezeli zagra w stylu Bayleya to może byc coś chodż chłopak nie gra żle
25.06.05 sobota
DJ's
01. Westbam | Berlin - no cóz ,, guru'' muzyki techno
02. Hardy Hard | Berlin - POLECAM
03. Moguai | R-hausen - POLECAM
04. Lucca | Praga - POLECAM
05. Gunjah | Berlin - nie znaju
06. Mikha Voron | St. Petersburg - nie znaju pa ruski rozmawiaju
07. Poziom-X | Warszawa - dj stajni VIVA Polska - ok
08. Diana D'Rouz | Warszawa - no ta Pani miazdzy nie tylko muzyka ale uroda także - w tym roku w kwietniu zagra na Mayday DE - Dortmund
09. Grooveliker | Głogów - nie znaju
10. Gogo | Sosnowiec - POLECAM ten gośc rozkręcił lokal KANTY -Jaworzno dla mnie ,, polskie guru''
11. Mike Del Saar | Kraków - grał na imprezkach w Aqua Parku
12. Grzegorz eS | Czechowice-Dziedzice - nie znaju
13. Alan White | Lublin - nie znaju
14. Discox | Bielsko-Biala - nie znaju
Live Act:
1. Sonic Trip | Łódź - jak to ich ktoś określił ,, polskie Chemical Brothers ''
2. Echoplex | Warszawa - nie znaju
3. Paul Kalkbrenner | Berlin - nie znaju
4. Secret Cinema | Rotterdam - nie znaju
Podsumuwując : Westbam , Hardy , Moguai , Lucca , Diana , Gogo
bilet na dwu-dniową imprezke kosztuje 86 zł - przedsprzedaż
95 zł - w dniu imprezy
Więc Panowie odpuście sobie Energy , kaska do skarbony i na Ogrodzieniec marsz :)
Wiadomość zmieniona (30-03-05 12:51)
Angelo Mike gral z 4 miesiace temu w krakowskim Zaczku...niestety nie poszedlem chociaz kumpel mial mnie wkrecic przy bramce...:/ ale widze ze znasz sie na rzeczy i sluchasz "konkretnej" nuty a nie Energy Badziewia.....chetniebym sie wybral tam gdzie polecasz ale wiesz.....3H...hajs,hajs,hajs :/
ja powiem tak :) ... Kameleon - totalna lipa, to co sie ostatnio podzialo tam to juz przegiecie - nacpurane 13latki, opite gnoje po 12 lat, dresiarnia, krotkie spodenki ... żenada
Energy 2000 - nie bylem nie wypowiadam sie ...
Epsilon - najbardziej przypadl mi do gustu, mimo ze raz mnie wrocili :P
Kameleon to przecież psiarnia i gnojówa - bylem raz i wystarczylo - nigdy więcej.
Energy troszkę zbytnio wioską zalatuje a raczej zalatywalo bo nie bylem chyba z 2-3 lata
Epsilon - jeździlem i to sporo. Calkiem fajnie się można tam pobawić, nie ma dresów i innych wynalazków. Jedyne na co można ponarzekać (nie mówię o muzie bo to rzecz gustu - ale i tak jeździlem w piątki :D ) to zburaczona ochrona. Reszta ok
Kanty - bylem raz zajefajnie bylo, ale polecam raczej koneserom niż zwyklym bywalcom dyskotek.
Od dluższego czasu nigdzie nie jeżdzę bo po prostu nie chce mi się. Czlowiek po calym tygodniu pracy ma ochotę sie wieczorkiem w weekend walnać na fotel/lózko/kanapę walnąć piwerko i robić nic (no chyba, że akurat meczyk jest to wtedy na Stadion Marsz :D)
W ostatni piatek kwietnia (29.04.05) w Jaworznie ma zagrac Mauro Picotto.
Polecam.
A to secik z 25.02.05 Mario Ranieri/ KANTY
Wypas!!!
[url]http://www.kanty.anv.pl/sets/Mario_Ranieri_Live@KANTY_25.02.2005_part1.mp3[/url]
Wiadomość zmieniona (31-03-05 14:14)
Oj Maurooo daje czadu :)
P.S Jak ktos chce mam bilety do Energy na ta sobote :>
Widze że tu jest niezła kantowa ekipa, bardzo mnie to cieszy. Jak ktoś był ostatnio to niech powie czy dalej jest tak kanciasto jak było do grudnia (no może poza Umkiem, bo coś mi nie przypadła tamta impreza do gustu) Niestety z przyczyn policyjnych nie mogłem być na Ranierim, a nosiło mnie jak cholera, zresztą dalej nosi. Najlepiej to w kantach dopiero będzie jak sie cieplej zrobi i wizualke przeniosą na ogródek. Kto był na Torstenie czy Marco Nasticku to wie. Nie ma jak głowe i płuca przewentylować na świerzym powietrzu i zaraz powrocić.
Energy-pyta straszna,małolaty w białych czapeczkach naćpane na maksa małe dziewczynki na dropsach(3 setki pół ekstazy i na party) muzyka to nie jest techno tylko komercyjna pyta(np kate rayan smiesznie poprzerabiana) beznadziejny club a ma mozliwosci bardzo dobre ze wzgledu na rozmiary bo jest duzy o oswietlenie choc mu jeszcze troche brakuje. kameleon-wiadomo wbity wielki H.u.j jak komin w nowej hucie. Piramida to zdecydowanie nr 1 zajebista muzyka na odpowiednim pozimie zajebiste światła i wygląd wewnetrzny miarzdzący (hieroglify na scianach czy wielki sfinks z którego wychodzą lasery) . kanty- w ostatni piatek miesiaca jest DOBRZE nawet rzecz mozna ze bardzo ale to impreza dla zapaleńców bardziej i koneserów jak ktos wczesniej powiedziuał niż dla fanów enrgi np.( 30 kwietnia whuj dobra impreza Mauro Piccotto)
Do BartAcid:
Hej! Zdecydowanie jedna lepszych imprez ostatnimi czasy to był Ranieri, styczniowa dobra, ale nie umywa sie do lutowej. W marcu nie byłam, ale podobno kicha. Za to kwiecień zapowiada sie bardzo grubo;)
Wiadomość zmieniona (01-04-05 17:45)
29 dni później
Co do energy to juz sie tam robi syf i to straszny, kto tam jezdzi ten wie o co chodzi...
No i Picoto nie przyjechał, dobrze ze sie na domówce sfazowałem :)
jeżeli chodzi o enegry to wczoraj odwiedziłem takie "wiejskie energy" w jakiejs sierdzi czy czyms takim ( za Igołomią ) i jak kapela walnęła jej piękne czarne oczy to ludzie wariowali :D heheh grubo było
Jade po derbach do policyjnego epsilonu :D tylko ze wzgledu na fajne maniurkI weekend moze byc bardzo udany :) !!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)