Jesli nie idziecie na Rejmonta oczywiscie
Szegolnie interesuje mnie gdzie sie wybieraja kibice z Dąbia
-
-
Gdzie ogladacie mecz ?
moze zapytaj kolegow z Dabia pod blokiem ?
hehehe
kolegow juz sie pytalem, ale nie bede obchodzil calego osiedla i dupy ludziom zawracal
A pytam z ciekawosci, bo i tak juz wiem gdzie zapewne pojde z qmplami
ja ide najpierw pod Alge pozegnać Naszych Krzyzowców a puźniej "pod gruszą"..jak wygramy .to sie popłacze a jak przegramy to biegiem na błonia
JeyJey - sorry, nie obraź się na starego piknika: czy mają być podane: kto z kim, jaka ulica, który numer domu i klatki, mieszkania łącznie z informacją o tym co będą pić, palić i co zamierzają robić po meczu ?:):):)
ja tak jak Pokuś
Wcale sie nie obrazam, tylko wytlumaczylem czemu zalozylem ten temat
A o takie szegolowe informacje mi nie chodzi
Tylko jakbym nie poszedl tam gdzie zakladam, to wybiore sie tam gdzie wiem ze będą Pasiaki
Pokuś albo ICHKERIYA pierwszy raz wybieram sie "pod grusze" i mam pytanie odnośnie biletów.Gdzie mozna je kupic,czy tylko "pod grusza"?
i czy trzeba rezerwować????
ja ide tam trzeci raz: za kazdym razem qpowałem w knajpie.
Ale czy tam będe to zalezy tylko od tego co sie bedzie działo pod alga.
ps.ICHKERIYA o której Będziesz pod alga..napisz mi na gg zeby nie było przypału..ok?
tego jeszcze nie wiem bo nie wybieram się tam sam
A JA SŁYSZAŁEM ZE NA NASZYM STADIONIE MA BYĆ WIELKI TELEBIM I TAM MA BYĆ WEJŚCIE ZA 5zł I TRANSMISJA MECZU!!
Wiecie coś o tym???
?????????pierwsz słysze.ale wątpie :-(
Wlasnie slyszalem tez o tym, ale nie wiem czy to pewne info, qpel w szkole mi o tym mowil
niestety nie prawda policja sie nei zgodziła!!!!!
Pokuś !!!! a pod grusz jest napewno??? bo tesh mam tam zamiar isc ale niewm czy jest
BIDZISS KSC Q moza ja nie jestem Pokus ale tu jest odpowiedz na Twoje pytanie
Dzięki kk84
jest na 100%......ale najpierw chocmy pod alge ."gruszka" bedzie dopiero jak nie bedzie innej opcji
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)