Kibicuję Wiśle przyznaję bez bicia.Mieszkam w NH i mam pytanie.Czy jeszcze kiedyś będę mógł wyjść bezpiecznie na ulicę??Mam 30 lat,żonę dziecko a "nasi" i "wasi" kIBICE" (PRZEZ MAŁE k) Powodują że mam dość futbolu.Pozdrawiam Maciek
-
-
Nie jestem fanem Cracovii MAM DO WAS PYTANIE!!!
Nie będziesz mógł.
problem dotyczy nie tylko ciebie...niestety taka rzeczywistosc. mam nadzieje ze dozyje czasow ze bedzie Normalnie (przez duze N) ...
Takich jak ty jest wiekszość ale mniejszośc terroryzuje, niestety...
Też chciałbym dożyć takich czasów, drzewiej tak bywało jak opowiadaja starsi.
Dzięki takim osiołkom jak ty nasze kluby tracą kasę i fanów.Płacą kary,ludzie nie chcą na mecze przychodzić.Rób tak dalej i mam nadzieję że trafisz na równie mądrego jakty sam
Maciek, masz 30 lat, nie ośmieszaj sie takimi postami, napisz jeszcze gdzie mieszkasz i poproś Wislaków o obstawę.
takie mamy czasy, nic na to nie poradzisz sam jeden
pomyśl że takich ludzi jak Ty jest wiecej, i że starsi kibice Cracovii też będą mieli problem w niedzielę
nie chodź po prostu w niedzielę do Rynku i już
heh poprostu.... urok naszego pieknego miasta.....;-)
To urok Nowej Huty.Za to Kurdwanów jest chyba najbezpieczniejszym osiedlem w Krakowie.
no nie wiem;-) najniebezpieczniejsze osiedla w podgózu? Granica prokocim - Bieżanów i Kurdwanów;-) choć u nas chyba troche gorzej;]
[url]http://www.cracovia.krakow.pl/forum/read.php?f=1&i=184341&t=184341[/url] ..................
Maciekkrakus. Miej pretensje do Stalina i tych, którzy wybudowali Nową Hutą, która jeet potrzebna jak wszy w d....Budowali ją ludzie przypadkowi i przybysze, tu się rozmnażali, ale z wychowaniem dzieci było już na bakier. Ci którzy się teraz mienią kibicami - to najczęściej nimi nie są, ale barłożą pod szyldem krakowskich zespołów ekstraklasowych. Jest to temat zresztą dla socjologów, a jeśli się chcesz zagłębić to musisz sobie zadać trochę trudu i wtedy wszystko zrozumiesz.
8-) : ty chyba nie wiesz co piszesz
Kurdwanów i bezpieczeństwo?
Messer nic do ciebie nie mam ale poco wchodziszna na to forum
ludzie sie myla i mysla ze na obczyznie zwariowalem i zszedlem na psy
Oj,fiore,fiore...
8-) napisal ten post dotyczacy Kurdwanowa,z dosc znaczna dawka ironii;)
ironia przeze mnie w najmniejszym stopniu w jego poście nie wykryta
Przezorny jetses zakompleksionym zerem.
Przezorny aleś napisałeś wykład, ręce opadają! A może i Ty jeseś tym "owocem rozmnażania" wychowanym przez Stalina i przez przypadkowe junaczki z SP...
Wiadomość zmieniona (30-09-04 22:10)
Mieszkam na Kurdwanowie panowie. Tu jest spokojnie jak nigdzie indziej :-)
Przezorny!!! napisał(a):
> Maciekkrakus. Miej pretensje do Stalina i tych, którzy
> wybudowali Nową Hutą, która jeet potrzebna jak wszy w
> d....Budowali ją ludzie przypadkowi i przybysze, tu się
> rozmnażali, ale z wychowaniem dzieci było już na bakier. Ci
> którzy się teraz mienią kibicami - to najczęściej nimi nie są,
> ale barłożą pod szyldem krakowskich zespołów ekstraklasowych.
> Jest to temat zresztą dla socjologów, a jeśli się chcesz
> zagłębić to musisz sobie zadać trochę trudu i wtedy wszystko
> zrozumiesz.
>
no.... ladnie kolesiowi pojechales :) w inteligentny sposob przedstawiles mu sytuacje,rzeczywistosc.pozdrawiam :) -natalia
oj oj przezorny... gratulacje....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)