A na chuj ktoś wrzucał zniszcone prace wiślackich w konkursie graffiti i nikt sie do niego nie srał. Nie pozwole sobię aby ktoś pisał że mówię nieprawdę więc wrzuciłem zdjęcia żeby ukrucić te hasła. A jakby nie było to są pasiaste napisy które powstały na wiślackich pracach. Wyluzuj że chłopie troche bo wstałeś chyba dzisiaj lewą nogą.
-
-
Pasiaste grafy i napisy
isaac Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> wrzo.ksc Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
>
> > Miał wrzucić zdjęcia i.... zaginął ;) heheh
>
> > Tak sie kończą prowokacje ;)
>
>
> prowokuje i ssie chuuje wisełka !!! :D
Wiec się nie dziw że wklejam skoro się o mnie tak pisze!!!
Załóż sobie człowieczku jeszcze 5 nowych kont na forum i dalej wypisuj jakieś bzdury i wklejaj pierdoły....
Miażdżysz po całości....
p.s. Co do tego że Wrzo i Isaac maja zawsze racje to na pewno w połowie się zgadzam :D druga połowe pewnie potwierdzi isaac :D
proponuję abyś kolego ksckscksc dalej robił swoje ku chwale Naszej Cracovii, malował, niszczył, na swoim podwórku i u innych, wrzucaj foty, dawaj przykład innym, nie przejmuj się komentarzami a Bóg wynagrodzi Ci trud walki.
Jeśli myślimy o tych samych konturach pracy którą dokończycie, to będzie imponująca.
wrzo.ksc Napisał(a):
> Załóż sobie człowieczku jeszcze 5 nowych kont
> na forum i dalej wypisuj jakieś bzdury i wklejaj
> pierdoły....
>
> Miażdżysz po całości....
>
> p.s. Co do tego że Wrzo i Isaac maja zawsze racje
> to na pewno w połowie się zgadzam :D druga
> połowe pewnie potwierdzi isaac :D
Tak założyłem sobie 2 konto po pewnym czasie i chuj Cię interesuje czy mam ich 1, 2 lub też 5. Macie w sobie 0 samokrytyki i przez gardło wam nie przejdzie zwyczajne sory za to że nazwaliście mnie wiślackim tylko jeszcze dokładasz do pieca. Skoro uważasz że wklejam te pierdoły to po co wracaliście do tego tematu po 1,5 miesiąca. Uznałeś to za nic ważnego to po co była ta wasza polemika:
isaac Napisał(a):
> wrzo.ksc Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
>
> > Miał wrzucić zdjęcia i.... zaginął ;) heheh
>
> > Tak sie kończą prowokacje ;)
>
>
> prowokuje i ssie chuuje wisełka !!! :D
Faktycznie to jest temat pasiaste grafi i napisy i macie racje że nie powinienem był tego tu wklejać i zresztą nie ma tych fotek w tym temacie, ale czy jakbym napisał o Tobie czy też o twoim "koledze" forumowiczu to samo to jakbyś zareagował? Ja bym przynajmniej zachował się kulturalnie i bym powiedział że Cię przepraszam za te pomówienia. Ale znając Was z tego forum to nie potraficie się przyznać do błędu!!!
PS.
Jak się Wam nie podoba to co piszę to poprostu mnie zbanujcie.
ksckscksc Napisał(a):
> Skoro uważasz że wklejam te
> pierdoły to po co wracaliście do tego tematu po
> 1,5 miesiąca. Uznałeś to za nic ważnego to po
> co była ta wasza polemika:
>
Dla beki ;)
>
> PS.
> Jak się Wam nie podoba to co piszę to poprostu
> mnie zbanujcie.
Ile Ty masz lat? ;]
Nie jedna osoba co chwilę niszczy rafy dziewczyn z Reymonta ale nikt sie tak tym nie chwali bo nie ma czym ;]
W innym temacie była zniszcona praca wiślackich z prądnika białego ul. górnickiego i jakoś nie miałeś nic do powiedzenia, nie przeszkadzało Ci to! A dlaczego Ci przeszkadza to co wkleiłem ja. Jeszce raz Ci napisze prościej jakbyś niz rozumiał. Mówiliście że sieję nieprawdę iż te grafy zostały zniszcone i nazwaliście mnie wiślackim prowokatorem bezpodtsawnie, a oczywistym jest to że się będę bronił dlatego też wkleiłem te zniszcone prace (nie dlatego że się chciałem pochwalić) żeby żadna osoba która to czyta nie pomyślała sobie że KŁAMIĘ, bo nikt powtarzam nikt nie będzie mi tego kurwa zarzucał a napewno nie TY. Jesteś do mnie wrogo nastwaiony odkąd się zarejestrowałem , tylko za to że miałem czelność wyrazić swoje zdanie, nie wiem czemu nie potrafisz uszanować zdania innych tylko dlatego że jest inne niż twoje! Przyznałem rację że niepotrzebnie wklejałem te "pierdoły" bo mam w sobie choć ułamek samokrytyki, a Ty idziesz cały czas w zaparte i niepotrafisz napisać jednego słowa odnośnie pomówień bo to chyba nie w twoim stylu powiedzieć że się myliłeś. 2 lub 3 strony wcześniej też się sraliście do mnie że pisałem że ziszcyłem graffiti zgodowe we Wrocławiu, przez to że ktoś nie potrafił przeczytać ze zrozumieniem mojej wiadomości, ale niektóre z tych osób potrafiły napisać że się myliły i jak sądzę nie sprawiło im to kłopotu. Nie mam już zamiaru z Tobą dyskutować bo widzę że to nie ma sensu i mam nadzieję że w przyszłości też nie będę musiał. Pozdrowienia
wrzo.ksc Napisał(a):
> Załóż sobie człowieczku jeszcze 5 nowych kont
> na forum i dalej wypisuj jakieś bzdury i wklejaj
> pierdoły....
>
> Miażdżysz po całości....
>
> p.s. Co do tego że Wrzo i Isaac maja zawsze racje
> to na pewno w połowie się zgadzam :D druga
> połowe pewnie potwierdzi isaac :D
z tego o to tu miejsca potwierdzam :D
do ksckscksc - jestes prze kozak...pelen szacun...sorówa za psa...naprawde jestes debesciak...peace
Masz racje jestem prze kozak i debeściak nie odkryłeś ameryki. Powinniście od czasu do czasu wyłączyć swoje komputery bo chyba już od nich wam się styki poprzepalały. Następny mądry się kurwa znalazł. Już z wami nie dyskutuje. Następnym moim postem tu będzie zdjęcie skończonego graffiti a to trochę potrwa z racji pogody, ale pewnie i tak będziecie krytykować zza swojego monitora! Pozdrawiam serdecznie Isaaca i wrzo.ksc! Jesteście prze KOTAMI!
ksckscksc Napisał(a):
Następny mądry
> się @#$%& znalazł. Już z wami nie dyskutuje.
"wróć do nas,bo my....pamietamy....ten graf - zjeeebaany" !!!
:D
niech ktoś z modów oczyści ten temat z offtopa!!! Jak chcecie się napinać to jest pw!
bez odpowiedzi!!!
W Warszawie powstala ostatnio fajna pracka
Macie może jakieś fotki tej o to pracy ?
http://i33.tinypic.com/2v93shz.jpg
Mała praca z Koszyc ;]
Trochę prac z Prokocimia:
[url]http://i34.tinypic.com/2dv0sy1.jpg[/url]
[url]http://i36.tinypic.com/30979tj.jpg[/url]
[url]http://i35.tinypic.com/2d8g6k3.jpg[/url]
niestety ujęcie do góry kołami, bo z drugiej strony nie dało się całego objąc
no napis CRACOVIA na boisku , ładnie się prezentuje :)
23 dni później
Praca z południowej części Krakowa.
http://i47.tinypic.com/laago.jpg
http://i50.tinypic.com/b7go69.jpg
[url=http://www.youtube.com/watch?v=FJdD5y625YA][www.youtube.com][/url]
Wgl tu jest pare z Kozlowka ;) Niestety czesc juz zamalowana...
graf szmaciarzy z bojek na Qn w dużym stopniu zniszczony...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)