messer, rok 1993 i mecz z Wisła - Legia z Bobrowiczem w bramce pamiętasz? jeśli istnieje skala ordynarności jakiegoś czynu to sprzedane wam derby w porównaniu z tym to pikuś..
chodziło mi o sprzedanie się systemowi milicyjnemu co barwnie ujął w którymś z postów Miś.. Cracovia dostawała baty za odmowę prze długie lata i doskonale o tym wiesz.. jestem ostatni do wyzywania Wisły od ubeków ale dla sprawiedliwości historycznej napomknąć o tym muszę..
nie, nie zniknęliśmy z piłkarskiej mapy Polski, Wisła zresztą również nie, ale już wasi ziomale z Lechii jak najbardziej (Lechia/Milicjo/Olimpia Gdańsk)..
a o mało co popularny u was Ślunsk Breclau nie nazywałby się Polar/Śląsk..
co innego zniknięcie (fuzja a la Ptakovia Szczecin) co innego przymusowe pałętanie się po niższych ligach mając na miedzą hołubionego przez system i sponsorów rywala..
argument o pojemności stadionu przy Reymonta słyszę od wielu lat.. cóż się dziwić, macie najlepszą drużynę w kraju a karnetowiczów od Kłaja po Hel.. możesz być jednak pewny, że potencjalną frekwencją Lechowi na pewno nie dorównujecie..
pozdrawiam masser, mimo mego gorzkiego tonu czuję, że da się z waszmością porozmawiać..
-
-
Artykuł o Cracovii w Piłce Nożnej
mam wrażenie graniczace z pewnością że demonizujecie kibiców Leszka
gdzie są ci kibice gdy lechowi nie idzie?
20 tys. to jest tylko 2 razy w sezonie na Legii i Wiśle
gdzie byli ci kibice na meczu przyjaźni z wami? (9 tys. to wstyd!)
gdzie byli ci kibice kiedy Lech graPP (frekwencja 700!!)
tak samo z Pogonią - pieprzenie głupot
u nas na każdy meczu jest tak samo: 90-100% miejsc zajętych
Buhehehe niezle wasza ''pasiasta''propaganda jest lepsza od Gebelsowskiej;-)
90% Polski kibicuje Cracoviii:-)...no tak wchodzi w to pewnie caly Wrocław,caly Gdansk ...no i Bialystok oczywiscie tez trzyma za was kciuki..nie wspominajac o tak wysmiewanej przez was Ptakovii:))
''a o mało co popularny u was Ślunsk Breclau nie nazywałby się Polar/Śląsk..''-kolejny niezly dowcip;))..wy pewnie byscie sie nawet nazwali
Norbertanki Krakow,aby znalezc sie na miejscu Wisły...
A nawiazujac do Lecha to czym wy sie podniecacie..oni tam nie maja zadnej konkurencjii...i jak slusznie zauwazyl kolega Messer ostatnio
pokazuja jacy to wierni i oddani z nich fani:))))
ps.Ale dzieki ze jestescie tu we Wrocławiu mamy niezly ubaw jak czytamy
te wasze wpisy na poziomie ''Faktow i Mitow''.......
Messer
Ciekawe jaka będzie wasza średnia jak się skończą zwycięstwa......
wczoraj-dziś-jutro-zawsze CRACOVIA!
średnia na pewno będzie niższa -zostaną prawdziwi kibice (tak jak obecnie na Widzewie)
heh. ale będzie na pewno wyższa niż 700 kibiców ;)
pozdrawiam Wrocław- byłem na poczatku września i piłem jasne piwko na Rynku tego pięknego miasta
Wrocław- Wenecja Polski , to prawda, heh
też byłem we Wrocławiu całkiem niedawno bo w końcu sierpnia, też piłem piwko na pięknym Rynku, piękne miasto naprawdę.. jednego jednak nie rozumiem.. wątpliwą krytykę Cracovii i bałwochwalstwo w stosunku do Wisły ze strony klubu, który ostatni ligowy mecz przegrał u siebie z Techniczna Obsługa Rolnicza Dobrzeń Wielki..
pomny ruiny mego klubu jeszcze dwa lata temu nie obsmieję cię m71m, wykazałbyś jednak trochę pokory człowieku..
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)