odeon32 - - ZIOMUŚ A MOŻE TY JESTEŚ PSEM POLICYJNYM!!!! I BRONISZ SWOICH KUMPLI PEDOFILI I ZABÓJCÓW. TY ZIOMUŚ NIE WIESZ CO PISZESZ!! JAK BYŚ CHOCIAŻ RAZ DOSTAŁ TAKI WPIE*DOL OD POLICJI ŻEBY CIE POŁAMALI TO BYŚ JUŻ TAK NIE NAPISAŁ. SZCZERZE CI TEGO ŻYCZE! ZOBACZYSZ JAK TO JEST!
POZDRO(TYLKO DLA PASIAKÓW A NIE DLA POLICYJNYCH PSÓW)
Wiadomość zmieniona (27-09-04 18:05)
-
-
Dlaczego CHWDP?? Tu chyba jest odpowiedź...
ZiCk88 moze od podstaw ok nie jestem Twoim ziomusiem i nie jestem psem policyjnmym - nie mam zamiaru udawadniac ze nie jestem wielbłądem- czy kazdy kto ma inne zdanie od Ciebie jest psem policyjnym ??? jesli tak to współczuje napinaczu autobusowy - frustracie kasownikowy.
DNL.KSS oczywistym jest ze w srod policji sa głupole i palanty którzy chcac sie wyładowac aresztuja pierwszego lepszego ale to jest inna sprawa gdyby nie bylo zadymy nie było by zatrzymania.
ZiCk88 na koniec zapytaj sie pani w szkole o słownik ortograficzny przyda Ci sie
no popatrz.... A ja proponuje że trzeba było wczoraj jechać w tym autobusie i nie gadać teraz głupot...To tak od siebie.
I daj sobie już spokój bo w tym temacie nie chodzi o to...
Zicku ty od poczatku jesteś w błedzie!!!
HWDP przez samo "H"
a tak pozatym popieram cie Zicku
H.W.D.P.
PRZYKRO MI ALE W SŁOWNIKU WYRAZÓW POLSKICH "chuj" PISZE SIĘ PRZEZ "ch".
WIĘC TY JESTEŚ W BŁĘDZIE...
POZDRAWIAM!
ZiCk88 : eNHa pisze przez samo [b]"H"[/b]
[b]H.W.D.P[/b]
Ziomek ale NH tzn Nowa Huta a "Huta" pisze się przez samo "H"
a ja napisałem przez ceha ?? :D
52 cm HWDP
takiego to ze świecą szukać :)
Pinć Dwa Ce-Em HaWuDePe
Pinć Dwa Ce-Em dla nich HaWuDePe
:D
respect ;)
( chyba tak to sie pisze :| ;) )
Wiadomość zmieniona (28-09-04 13:27)
W Poznaiu byly takie akcje ,ze zatrzymywali tramwaj ,ustawiali szpaler przed wejsciem i robili szciezke zdrowia,tylko najlepsze jest to ze wywalali wszystkich nie tylko kiboli ,ale bogu winnych pasazerow i lali po lydkach i plecach takie 5 m.nawalanie niby nic ale w Radomiu 1976 Komuch robily tak samo,czyli Policja milicja wszystko jeden ch u j!!
MY W SĄCZU TO MAMY KURWA GETO PRZED KAŻDYM MECZEM FILMOWANIE,SPISYWANIE,PRZESZUKIWANIE,SPRAWDZANIE... KTO BYŁ W SĄCZU OSTATNIM CZASY SIE PRZEKONAŁ!!!
Wiadomość zmieniona (29-09-04 12:17)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)