chyba ten link nie dziala....
-
-
BRAMKI Z MECZU!!!
działa tylko zamiast "ł" wpisz "l"
http://www.wisla-multi.com/
czy "w" musi pisać z dużej litery....
cholerny cenzor....
no zamiat ł to ma być l
Wiadomość zmieniona (03-10-04 23:14)
Na tej stronie [url=http://www.wisla-multi.com/]WISLA-MULTI.COM[/url] znajdziecie caly mecz do sciagniecia. Jest on spakowany w kilku plikach i spieszcie sie bo nie bedzie za dlugo.
Az zal dupe sciska, ze nikt u nas nie zajal sie nagrywaniem naszych meczy.
Jak ktos nie zdola z roznych powodow sciagnac tego meczu, to ja po sciagnieciu bede go udostepnial na Polonijnym hubie. Wszyscy, ktorzy chca skozystac z hubu tu sa informacje:
Wiadomość zmieniona (05-10-04 13:39)
i to mnie właśnie denerwuje niby jesteśmy w pierwszej lidze a już więcej filmików z oprawami lub z bramkami było 3 i 2 lidze cze nasze strony nie mogą sie tym zając tylko szukanie gdzie by to można dostać pora żeby coś z tym, zrobili .
no to sie tym zajmij i podejmij wspolprace z ktorąś ze stron.. ja nie mam sprzetu no a sorry nie kupie specjalnie dla tych potrzeb bo mam inne wydatki... co moge to robie.. malo?
Boola nie denerwuj sie, wszyscy cie szanujemy za to co robisz. Tylko chodzi o to ze sa tacy co maja mozliwosci tylko im sie nie chce.
PS. czy komus sie udalo sciagnac 3 czesc meczu derbowego ??
no wlasnie part 3 nie chce sie sciągnąć
W dziale kontakt jest napisane, ze gosc sprawdzi ten serwer z 3 czescia.
Wiec najprawdopodobniej bedzie dostepne.
I dla wszystkich, ktorzy nie ogladali programu "UWAGA", a bardzo by chcieli to najprawdopodobniej ten wislak udostepni ten program.
no to fajno ;-)
Na razie mi ise nie sciaga ani 3 ani 4 czesc
WAm tez ?
Wlasnie zaczalem zasysac 3 czesc, 4 tez dziala wiec mozna smialo sciagac.
haha ja mam sie tym zająć i mi pieniadze z nieba nie lecą ale za niedługo bendą udostepnio filmy z jednoge z meczów. pozdrawiam
No 4 czesci sciągnołem
Wie ktos kiedy będą pozostale ?
TAM PISZE ŻE DO 6.10 DO 23 BEDZIE MOZNA SCIAGAĆ TE 4 CZEŚCI A PUZNIEJ BEDA NASTEPNE 3 CZEŚCI PIERWSZEJ POŁOWY!!
Jakiś idiota skasował wszystkie bramki z meczów (z 6,7 i 8 kolejki). Czyli chyba nie prędko coś wrzucą :/....
A właśnie... ten koleś jest spoko, bo udostępnia te wszystkie bramki ale to psiur :/
Jak mi ktos wytlumaczy w jaki sposob wrzucic tam bramki to moge to zrobic bo mam kilka:
ODRA-LECH 0-1 Sasin
obie bramki Cracovia -Groclin
obie bramki Lech-Cracovia
ALE MAM NIE CHODZIŁO O TE BRAMI NA TAMTEJ STRONIE :-) TYLKO NA STRONIE WISŁY W CZĘSCIACH JEST MECZ DO SCIAGNIĘCIA:-)!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)