manch.City - manch.Utd 2
Osasuna- Real M 2
Juventus-Udinese 1
ofi Kreta -Kerkyra 1
jeszcze tylko real i za 10 zl bedzie 61.90
-
-
Zakłady Bukmacherskie...
jeszcze 3 min temu real przegrywal ale juz prowadzi 1-2 :) mam nadzieje ze taki wynik sie utrzyma do konca :)
Hockey:
Czechy-Rosja - 10
Szwecja-Finlandia - 1
Norwegia-Japonia - 1
Szwajcaria-Dania - 1
Lotwa-Bialorus - 1
Slowenia-Polska - 10
Kazachstan-Francja - 20
Kanada-Slowacja - 10
Pilka:
Arsenal-Cr.Palace -1
za dyche w profie 280
btw
alocha ;] ty sie rozczulasz nad 5 pln ? to troche dziwne ;] dwa piwka mozesz sobie odmowic:P hehe
jak bys przegral 2 stowki to tak ale 5 :P hehe, ja przegrywam niekiedy po 80-150 pln i zyje ;] nie rozczulam sie bo to sie odrabia ;]
pozdrowka dla prawdziwych hazardzistow ktorzy wydaja ostatnie grosze na zaklady :D yoooooooooo
kurfa francuzi frajerzy pierdoleni tak to robia niespodzianki a jak trzeba to przegrywaja 1:0 :D chuj im w dupy kazdemu po koleii nie lubie tych zabojadów :D, tak samo z PL mieli wygrac w przegrali frajerzy ;]
teraz stawiam to : nie chce mis ie pisac meczy bo rozkminialem to wszystko przez kurwa poltora godziny :D
xxxx
x
x
x
w tej "4" jest jeden mały błąd :P hehe ale mysle ze powinno wejsc mecz "Lueela - hv 71 " tam mialo byc 10 a nie 1 :D wiec jak ktos chce moze postawic tylko ze 10 :D wygrana bedzie troszczeczke mniejsza , ale 1 tez moze byc;]
a drugiej fotce pierwszy numer tam pisze 915 :) , jak ktos sie nie moze czegos doczytac to prosze puisac na gg (widoczne w profilu) , numery meczy www.profesjonal.com.pl
edit:
kurde no ta "4" nie weszla B cala weszla A to nie wiem jak paradubice rpzegraly to nie sprawdzalem dalej :P a w C jeden mecz:/
ale ta 26 mysle ze wjeidzie chociarz 3 grupy
Wiadomość zmieniona (24-02-05 12:08)
[img]http://www.wandal.w.szu.pl/Phto0037.jpg[/img]
to jest ten kupon ten duzy :P 26 :D
Stawialiscie cos na weekend?
taaaaaa ! Real wtopil i 70 zl poszlo sobie gdzies tam :))
No to masz pecha
Heja, mógłby mi ktoś wytłumaczyć co to są te zakłady systemowe?Jak się to stawia, ile można wygrać:D i w ogóle czym to się je:P Pozdro!
jak chodzisz do profesjonala to tak na szybie tak gdzie sie puszcza kupony
rozpisane jest jaki systemy są i ile sie za nie płąci bo jest ich troche :-)
Kurwa znowu nic nie wygrałem teraz Alkmaar mi Zjebało kupon
mi tez alkmaar zjebal kupon:P
a ja wygralem 40pln haha :D ale alkmar tez mi zajebal inny kupon :D
dzisiaj jest jeden pewniak :D jak nie wejdize ten pewniak mozecie mnie zabic na najblizszym meczu :D
Djugarden - HV 71 ;]
Djugarden musi wygrac bo walczy o awans do Play Off'ów a HV nie ma szans na miejsce premiowane play offami :D a w lidze sie utrzyma :D
wiec Djugarden MUSI wygrac :D to pewniak !
a gdyby "niedaj boze" przegrali to jak juz mnie zajebiecie to pozniej zajebcie czerkawskiego :D
Curve a obstawiasz cos na LM???
A na lige mostrzów jak obstawiacie bo ja bym tak obstawił!!
Barca-chelsea 1X
Mu-Milan 2
Bayern-liverpool 1
i kto jeszcze gra??
Bayern-Liverpool hehehe , ciekawy masz terminarz
a co innaczej a moze liverpool-bayer
bo graja na wyjezdzie ok pojebalo mi sie!!
hehehe , ja pilki nie lubie bo sa za duze niespodzianki ;] np real ostatnio tez mi zajebal kupon, alkmar oczywiscie z rowniez :D , a na hokeju jakos sie dorabiam :D
ja tez raczej hokej , a do tego obecnie sie zaczely play off powoli w europie :)
a macie cosik na jutro?:)
yea kurwa mowilem kurwa ze wygraja :D czerkawski skurwysyn dobry jest:D hajzzzzzzzzzzz jutro odbieram konsole z lombardu :D bo dzisiaj zastawilem:D yeyeye :D , a na jutro cos rano pomysle:d
hehe , tez mialem Djurgarden :) looz :)
Curve jak bedziesz miał jakies typy to dawaj na forum
no ja dzisiaj stawiam 3 mecze za 30pln i do wziecia jest stówka , ale za te nie recze tak jak za djugarden ze mnie mozecie zabic na meczu :D hehe
ale moim zdaniem powinno wejsc, aczkolwiek moze sie roznie zdarzyc ale mysle ze zle nie bedzie , a wczoraj kurva mac ruski sa przechuajmi spartak sprzedal mecz:D bo nie wierze w to ze perm by wygralo na wyjezdzie jak u siebie nie moze wygrac chyba z 10meczy pod rzad ani zremisowac a na wyjezdzie wczoraj rozjebali spratak (sparatak u siebie) , nie stawiam ruskiej ligi hokeya ci goscie sa popierdoleni :D , handlarze meczami frajerzy jebani sram na nich ,a moje typy na dzisiaj z hokeya toooooo :
Zylina-Nitra 1
Oulu-Jyvaskyla 1
Jokerit-Pori 1
kurwa bedzie troche mniej bo za jokerita kurs odnizyli wczoraj bylol 1,41 dzisiaj 1,35 ale chuj :D
pozdrowka
liga mistrzów :
werder i MU spierdolili mi kupon :(.....................!!!
6 pozostalych trafilem...za 5 zl. do wygrania bylo 205,60 :)
ja nie stawiam ligi mistrzów bo tam same lamusy graja :D DuPek byl pewniakiem ze pusci bramke:D on juz zapomnial jak sie zchodzi z boiska z czystym kontem:D
moje hardkorowe typy na dzisiaj:D mega hardkorowe mozna powiedizec:D
5 meczy , 5 jedynek :D
Stjernen-Frisk - 1 /1,91
Timra-Farjestad - 1 /2,05
Sodertalje-Mora - 1 /2
IFK Helsinki-Espoo -1 /1,5
Tappara-Jokerit -1 /2,65 :D
moze wyda sie to najsmieszniejsze ale ten mecz z kursem 2,65 wydaje mi sie najbardziej pewny :D bo jokerit przegral ostatnie 3 mecze, a Tappara ostro nakurwia ostatnio wiec powinna wygrac bezproblemowo :D
jak ktos to chce postawic to moze postawic ;] ja to stawiam za 5pln i do wygrania rowne 140pln , ale to taki hardkorowy kupn szczerze to sam nie wierze ze wejdzie :P hehe bo zapewne jakis remis sie darzy:D ale zobaczymy :D jutro napisze wyniki :D
Kupon na dzisiaj
Saragossa - Fenerbahce - 2 Kurs 3.40
Sevilla - Panathinaikos 2 Kurs 5 zl
Stuttgart - Parma 1 kurs 1.45
Stawka 50 zl
Wygrana 1100 zl :D:D:D::D:D
Moze siadzie :D:D:D:D:D
JEBAĆ ZYDOWSKIE ŚCIERWA WISLA RZADZI NA AZORACH A FRAJERZY SIE NIE LICZA
POZDRO DLA xxxLECIA - XXXLECIA TO KAWAL KURWY I SMIECIA
Zakopane jak ci to wejdzie to jestes dla mnie boss'em :D
i jak to wejdzie to bede stawial kazde twoje typy :D
pozdrowka
www.expekt.com
jestem 130zl do przodu :D:D:D
weekend
Hansa - Borusia Mg X2
Frieburg - Bayern 2
Juventus - Sienna 1
GTSWISŁA AZORY : dojebałeś napinaczu.....
tak się składa że Cię po IP rozpoznaję... : )
na dzień dobry schalke mi zdupczyło kupon ..........jezuuuuuuuuuuuuuuu
Curve - chyba ci nie poszło :/
hehehe dzis do przodu 56zl :D:D
Barcelona - cska Moskwa 2
Midelsborugh - Graz 1
www.expekt.com
Polecam
za lige mistrzow 80 zl do przodu ! wreszcie :)
a ja w plecy 50 :D:D:D
hehe a ja tylko 5 PLN ale najbardziej hardkorowy mecz z kursem 2,65 wszedl:D yea :D kurwa luela zremisowala :/ i frisk wygral reszta powchodzila :D , no ale chuj dzisiaj postawie tez jakis hardkor z pilki :D zobaczymy jak mi PN wchodzi :P pozdrowka
ps.
musze wygrac bo zbieram na karnet :D
6 dni później
Psv-Top Oss 1
Benfica-Beira Mar 1
Feyenoord-Breda 1
i hokej:
Ilves-Saipa 1
Lahti-Assaet 2
Lugano-Bern 1
HIFK-Tappara 1
Karpat-Blues 1
Davos-Rapperswil 1
Lions-Ambri 1
za 3 zeta 86.20 do wygrania...
I Drugi kupon wszystko to co wyzej i do tego dwa mecze dolozylem:
Lukko-Jokerit 1
Zug-Servette 1
I ten drugi za 2 zeta ,do wygrania...244.60 :)
P.S.Curve jak Cie prosze nie pisz co nie wejdzie wedlug Ciebie,bo mi wykraczesz ;)
Pozdro!
rozrabiaka dobrze znasz sie na tym hokeju czy obstawiles na farta bo niskie kursy?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)