Podobno jak sie ma tuner tv w kompie sie da
jak ktos cos wiecej wie niech cos napisze
a jak mam w karcie graficznej tv-out tez moge ??
-
-
Odkodowac C+ ?
o tunerze Tv tez slyszalem ale nie wiem jak to wyglada w praktyce, natomiast co do karty graficznej z TV-OUTem to jak sama nazwa skazuje to jest tv-OUT czyli wyjscie wiec nic to Ci nie daje tylko mozliwosc wyslania sygnalu np. do telewizora.
wykup abonament w Cyfrze+ i masz...
Sciąg sobie program MORE TV, z obrazem to spoko ale gorzej z dzwiekiem byl taki program (robiony pod more tv nazywal sie WILMA i u mnie dzwiek rozkodowywal musisz próbować!)
tylko ze ten More tv nie dziala pod xp wiec jak dla mnie lipa. Nie zna ktos programu ktory by dzialal pod xp i jeszcze do karty flyvideo 3000 bo slyszalem ze wazny jest tez chipset z jakiego zbudowana jest karta
najwazniejsze jest to czy masz kablowke i jaka masz kablowke
bo jak UPC to mozesz o Anal + zapomniec, obraz rozkodujesz ale z dzwiekiem jest lipa
a jak mam neta z autocomu kablówke z upc :D
najprościej iść do Enigmy. Tam nie dośc ze Anal Minus jest, to jeszcze mozna piffko w miłym towarzystwie wypić
Miś ale chlopak moze chce nam zrobic przyjemnosc i ponagrywac bramki strzelone przez nasza druzyne, a potem na stronke wrzucic.
a sorx. nie popatrzylem na sygnaturkę.
Swego czasu na gieldzie przy Wadowickiej był taki magik, który twierdził że to robi. Brał niedużo. Ale dawno tam nie bylem i nie wiem czy jeszcze jest
Ja bawiłem się w to jakieś 3 lata temu i do obrazu używałem programu BORG TV a do dźwięku program o nazwie BBB.Dźwięk działał bardzo dobrze jednak były kłopoty z obrazem bo niestety sprzęta wtedy miałem bardzo cienkiego-zaledwie Celerona 400.Nie wiem jak to jest teraz ale gdybym wtedy miał procka powyżej 1000MHz to obraz byłby rewelacyjny!A powyższych programów używałem pod Windowsem 98 więc nie wiem czy na XP będą działać
Glowny problem z rozkodowaniem C+ to system w jakim kodowany jest C+.
[b]Autocom[/b] - System kodowania Nagravision
Możliwosc rozkodowania :
program MORE TV (obraz) + BBB (dzwiek) - ograniczona ilosc modeli kart(chipsetow) obslugiwanych.
[url]http://www.more.tv.prv.pl[/url]
program Borg Profesional + patch do C+
[b]UPC[/b] - System kodowania Cable Crypt
Mozliwosc rozkodowania :
program DScaler + CCrypt
Softu nalezy szukac na :
[url]www.dscaler.org[/url]
Do rozkodowania tego systemu jest wiele softu lecz mnie osobiscie nie udalo sie nic znalesc nic takie z czego jakosc byla by bardzo dobra, zawsze byly jakies mankamenty. Jednak polecam przegladnac fora poswiecone kartom tv, dekodowaniu (zwlaszcza holenderskie strony i fora o dekodowaniu systemu Cable Crypt)
pozdr
ps. Wszystko co powyzej napisalem w celach edukacyjnych ;) jak wiadomo dekodowanie platnych telewizji jest nie zgodne z prawem
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)