Koor a Ty grasz w trampkarzach albo coś ?
-
-
Szkolenie Narybku!
No to trenuj chłopie. Pasy czekają w przyszłości:-)
Wierny swojej drużynie .... Clepardia Kraków i Cracovia powinni jakąś zgode zrobić ;) mamy młyd do 30 osób i jakiś 20 dziadków :D
okey - a ja wpisze wyniki "pasów" oczywiście jak mi znajomy przekaże
a więc my wygraliśmy dziś ( po trudnym meczu ) 1-0 !!! ALE Fart
Koor ... a jak tam Młode PAsiaki ?
Nie grają przypadkiem jutro ?
Starsi : Cracovia II - Olimpic 6:0
Cracovia I - Wisła II 2:0
Młodsi : Cracovia II - Olimpic 5:0
Cracovia I - Wisła II 0:0
Najmłodsi :
Clepardia (93) - Cracovia II (94) 2:1
dzieki
Koor a ty grasz gdzies?
Koor nie odpowiedziałeś mi jeszcze na moje pytanie ...
Pozwolicie że wrzuce ten temat spowrotem ... bo po 1. chciałbym się wkońcu dowiedzieć gdzie gra Koor ... a po drugie jutro też jest kolejka i chciałem tu wpisać wynik i poprosić kora o to samo z tym że o Cracovi ...
Z góry dziex ;)
oki - ja "gram" w pasach
a wyniki z poniedziałku to - Cracovia I -Wisła I starsi 1:1 (szczesliwy remis wisły) - Cracovia do przerwy powinna prowadzić z 5 :0
Cracovia I - Wisła I młodsi 0:2
a Wy jak ?
My gramy jutro z wieczystą u siebie ... wrzuce tu wynik ... a Ty grasz w trampkarzach czy w juniorach ?
3- mam za was kciuki w meczu z psiarnią ........
Uważajcie na środkowego - małego pomocnika - kręci jak opętany.. i z przodu na takiego "batona" - on strzela bramki - ale też dużo zgrywa...
Moj brat gra w trampkarzach, wiec cos moge o tym napisac.
Uwazam, ze trenerzy sa OK i w tym temacie naprawde nie nalezy narzekac, zwlaszcza jak widze nieraz przepitych hamów w roli trenerow rywali...
Natomoast ostatnio zrobił sie straszny balagan organizacyjny. Niby Comarch mial wspierac tez mlodzierz, ale podobno z tego pomyslu sie wycofal. No i sprawa wygladala tak, ze na pierwszych treningach brakowalo nawet pilek, bo liczono, ze klub je zakupi. Podobnie jest z koszulkami. Chłopcy dostali komplet strojow prawie identycznych z pierwszym zespolem (Comarch i Canal + byly nadrukowane), ale szybko okazalo sie, ze za malo i teraz rezerwowi graja w strych koszulakch, co sprawia, ze druzyna wyglada jak grupka amatorow z podworka, a nie szkolka pilkarska duzego klubu.
..::PasiasteSerce::..-coś mi się wydaje, że domagasz się odpowiedzi od... jednego z trenerów młodych Pasiaków.
KOOR- am I right?
Marcio - nie rozumiem...
????????????????????/
Wczoraj byłem na meczu najmłodszych Pasiaków na Bronowiance,trenowanych przez Piotra Góreckiego. Niestety nasi mali kopacze ponieśli sromotną porażkę 12-2. Na usprawiedliwienie dodam tylko iż był to chyba ich pierwszy mecz, a przeciwnicy podobno grają już ok. roku.
Następny mecz naszej młodej ekipy w piątek o godz. 16.30 z Wieczystą na Kablu.
Tylko Pasy !!!
A my dziś wygraliśmy z Wieczystą ( po naszym STRASZNIE słabym meczu !!! ) zaledwie 1-0 i znowu bramka w końcówce ...
Marcio - o co Ci chodziło ? bo nie rozumiem
Koor - drużyne wisły znam dobrze bo sam tam trenowałem kiedyś ale dziex za info ... powodzenia a tak wogóle jesteś tramkarzem ? z jakim grasz nr.?
i znowu będe czekał na odpowiedź ze 2 dni ...
Myślałem, że napisałem jasno, ale skoro nie... Już tłumaczę.
Miałem wrażenie, że KOOR nie odpowiada na Twoje pytania bo nie jest piłkarzem tylko... trenerem jednej z grup młodzieżowych. Do takiego wniosku doszedłem po lekturze wpisów KOORa w tematach dotyczących szkolenia młodzieży-tych sprzed jakiegoś czasu i tym bieżacym.
Pewnie się jednak pomyliłem i tyle.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)