Jak w temacie ?
-
-
Siłownia na kablu ile za miesiac ?
Chyba cos kolo 60 zl tak mi sie wydaje,dawno temu sie juz pytalem.
ok dzieki moze byc niedokladnie bo to brat sie pytal :D
2514 dni później
odkopuje :) Istnieje dalej ta siłownia?
Nie
Orientuje się ktoś może gdzie w rejonach Wielickiej jest jakaś dobra siłownia??
Bonarka '' PURE''!!!!!!
no jest tam zaje.bista ale 'trochę' droga w dodatku trzeba podpisać cyrograf na rok.
36 dni później
A czy ma ktoś jakąś wiedzę na temat "Azika" na kurdwanowie?
124 dni później
sama wisła
[quote]Fesz Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> sama wisła[/quote]
Dokładnie, nie polecam tej siłowni, raz byłem i szybko się stamtąd zmyłem.
O !
Cwiczenie w Aziku wsrod psów w barwach jest nieciekawe.
Za to PURE w Bonarce dużo lepsze towarzystwo :-)
a wiecie jak może w pure na pawiej?
Biton i Melikson tancza zumbd z kobietami:)
Fesz na pawiej w Angel City elegancko, kilku pasiaków chodzi, jeden z trenerów tez pasiak kilkukrotnie widywany na D w stanie hmmmm mocno nie sportowym :D ogolnie Pure jak Pure, w jakichkolwiek barwach nikogo nie widzialem. Ponegocjuj z laskami z recepcji to i umowy nie bedziesz musial podpisywac :P
Dużo ludzi w Angelu? Czy można spokojnie poćwiczyć?
Pure bez umowy byłoby odpowiednią opcją :-)
po nowym roku zdecydowanie więcej osob jest ale mysle ze nie dlugo to potrwa, wiekszosc z nich to "postanowienia noworoczne" ale ogólnie luz jest, kolejki do maszyn sie nie ustawiaja miejsca tez jest wystarczająco dla wszystkich, ogólnie polecam. Ja mam karnet bez umowy lojalonsciowej (umowa jest z tym ze z okresem wypowiedzenia 30 dni bez zadnych kar) i place 119 za open na sama siłke. Nie wiem jak wyglada sprawa z fitnesem jezeli by Cie to intersowalo :D
fna fitness niech sobie chodzą meliksony i inne
te 119 ceny to każdy ma czy trzeba z kimś negocjować zeby taka cene dostac?
wszystko zalezy od tego z kim gadasz, powiedz prosto z mostu ze interesuje cie umowa na czas nieokreslony sam open na silke za 119 i tyle(jak Ci powie ze wpisowe czy cos to jej powiedz zeby sie w lep puknela... to wpisowe idzie dla laski do kieszyni... swoja drogą slyszalem jak angole rozmawiali w szatni i jeden chwalil sie ze zaplacil tylko 300zl wpisowego a drugi narzekla ze 500zl ) jedynie 25zł Cie skasuje za wyrobienie karty , teraz maja jeszcze jakas promocje widzialem ostatnio billboard na alejach ze cos za 0zł ale o co dokładnie chodzilo to nie wiem ;p poszukaj na purelife.pl albo na face
A ja mogę polecić R&K na Alejach...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)