TUTAJ jest potrzeban mobilizacja!!!!!!!! a nie jakas ilosc dziewczyn!!
-
-
Chicas'ky!!!
tutaj trzba chcec zeby cos zrobic a nie sie napinac
Czy to nie wy dziewczyny spiewacie na meczach "costam, costam, seks, Cracovia, narkotyki"???
Dinhalton: Ja mam w życiu 3 nawyki? A pozatym jak to spiewacie na meczach to gratuluję wspaniałego i bogatego merytorycznie repertuaru, heheheh...
aha i puszeczki są na stadionie zabronione !!!!!
jest tak ustalone z klubem i możecie tym tylko zaszkodzić..................
no i jednak ktoś majstrował w tym temacie a tak prosiłem!!!
Jeszcze raz wyrażam swoje pełne poparcie dla Chicas - w końcu są połączone unią personalną z drużyną hokeistek... ;-))))
Dziewczęta - nie dajcie się malkontentom!!!
wszystko ok niech się bawią w oprave jeśli taka potrzebę maja... tlyko mam prośbe..nie wiem czy to wy ale jakies młode laski z kozlowka jechały z nami 164 po odrze w strone osiedli... i sie darły ...masakra...mogłybyście oszczedzić moim i wielu Pasiakom tego głosu;-) na meczu spiewajcie ile się da ale w autobusie ciiiiiiiiii;-)
---------------------------
hehhehe tez jechałem tym autobusem ;-) niezły chórek ale głowa boli - to fakt
mnie najbardziej rozje**ło jak sie darły przy Kijowie stojąc koło suki policyjnej: " je**ć wisłe i policje Cracovia" ;-)
Wiadomość zmieniona (06-09-04 16:39)
Buhehehe niezłe typiary... ciekawe co taka wielka kozaczka zrobiła by gdyby pan policjant podszedł i zapytał w jaki sposób pani "HOOLS" ma zamiar go jebać...
Też jechałem tym autobusem....
ekhm...:)To miał być temat o Chicas a nie o hools pannach:)Heh...:)to tylko tyle:)
hehe "zapisuje" moja dziewuszke do was chyba :)
Jak tam są same panienki to miejsce dla Typa zróbcie ;-))
Wiadomość zmieniona (06-09-04 21:47)
hehehe :D no bo on sie przerzuci niedługo to mozna go wziqc do CHicas :)
grrr....poczytajcie sobie.....
http://www.wislakrakow.com/forum/viewtopic.php?t=20388
niezła lektura....:/grrr....
Wiślakom mówię stanowcze NIE!!!!!!
"Zszyć flagę, dorobić tasiemkę? Ultragirls są zawsze pierwsze by wykonać zadanie. Rozkładanie kartonów, czyszczenie krzesełek, wieszanie i ściąganie flag, odpalanie pirotechniki, szycie kilkudziesięciu transparentów czy 350 flag (!) to wszystko robota dziewczyn z Wisły. Ładna buzia przydaje się gdy biega się z puszką z zrzutą na oprawę czy zgody, czasem przy sprzedaży gazetki „Forza Wisła”. Także oficjalne imprezy Wisły nie mogą się odbyć bez obecności uroczych kibicek Wisły które aktywnie pomagały w organizowaniu takich wydarzeń jak: pożegnania zawodników, Wisła Show, „Św. Mikołaj też jest Wiślakiem” czy inne akcje charytatywne"
Przeczytajcie sobie to i zobaczcie co z tego zostało przez Was zrobione,a potem sie wkurzajcie na tekst w TMK ktory swoja droga jest w sumie prawdziwy.
Aha i skoro z kasa tez krucho to jesli bedzie decyzja ze wejdziemy na derby to radze narazie odpuscic i zbierac kase na derby bo one juz ostrza na was kły "Sezon 2004/05 przyniesie długo oczekiwane derby Krakowa, już dzisiaj mecz ten elektryzuje nie jednego kibica nie tylko w grodzie Kraka. Utragirls bardzo powściągliwie wypowiadają się o fankach z drugiej strony Błoń. Rywalizacja tylko na polu ultras – jednogłośnie deklarują szalikowe panie. Brak kontaktów nie sprzyja wyklarowanym stosunkiem do fanek KSC, choć w między wierszami można wyczytać że o pozytywnych relacjach mowy być nie może..." Chociaz tam i tak pewnie nie wniesiecie piro...Zostaje wam czekac na derby u nas i wtedy zrobic taka oprawe że głowa mała! Zobaczymy co UG zrobia na derbach na Reymonta.
Pozdro dla Polskich Kobiet Ultras bez wzgledu na klubowe barwy :P
Liptoon u Nas nie ma podziałów ,nie ma opraw UG , MK czy UW ,działamy wspólnie.Tak jest najlepiej . Oprawa jest jedna i wspólna.
W art. jest jedna nieścisłość flag jest 600 :P
Trzeba wspomnieć iż UG troszkę dłużej istnieją od Chicas-ek.
Czyzbyscie sie dziewczyny teraz spostrzegły ze potrzebna wam jakas grupa?
Po przeczytaniu TMK? Chyba najpierw sami musicie sie jakos zmobilizowac i zjednoczyc zeby moglo cos istniec....a nie od razu grupy zakładac....
One już coś robiły na Jagielonii na wiosne, więc nie od teraz, ale od wiosny istnieją.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)