[img]http://www.miklas.resnet.pl/modules/My_eGallery/gallery/Foto1/14.jpg[/img]
jage mamy już z głowy :P :D
-
-
Koniec jagiellonii...
Ehehe ;)
A dzisiaj bylem z qmplem w stsie i stawial na Jage, ale jak mu powiedzialem,ze tam teraz Na(wałka) jest trenerem, szybko zmienil zdanie;)
Pozdro
To tylko oni.... kibice Jagiellonii... :)
a mówiłem "nie zakładaj Pasiastych rajtuzek..." nie słuchała :D
Jaga kojarzy mi się z producentem filmów czy czymś tam - "Baba Jaga dla dorosłych"... ;-) (Leci albo leciało to na Polonii1 po 23.15)...
a mi sie kojazy baba jaga kurwa stara :) dobranoc bo jutro ( raczej ) do Jasełka papaa
"...oni - i nic nie zostanie po nich...." :D
Dokładnie ;]
...kazdy kolejny to anonim(?)...
To tylko oni kibice Jagielonii
Oni, to tylko oni i nic nie zostanie po nich
Oni, każdy kolejny to anonim
To tylko oni, brak celu oczy im przesłonił
To tylko oni !
;)
skamieniali jak dinozaury........
P.S. Kto do cholery tak jakoś wyśrodkował forum ??????????
Wiadomość zmieniona (05-09-04 19:16)
"...nie widzą świata zapatrzeni w nas jak pniemy sie po mistrzowską korone... "
Liptoon zdjecie fajowe :)
santo gówniarzu 15 - letni jak widzę twoje wpisy to uświadamiam sobie , że cię młodzi Wiślacy dobrze stresują
dedykuję wam Lady Pank
"mniej niż zerooooo , mniej niż zerooooo"
jeden z wielu - jaga : tobie nie jest dane oceniać ludzi.........nie możesz tego robićnie mając większego stażu na forum.......co ty mozesz wiedzieć czytając jeden post......SaNtO niekiedy zaskakuje i pokazuje swą niewątpliwą wyższość nad innymi forumowiczami :D (alem przysłodził) <===
na przykład na tobą ( dałeś się fatalnie sprowokować: on tylko napisał kurwa ).........
no to tyle, więcej nie muszę, bo mi się po prostu nie chce.......
niewiele z was zostanie.....
kużwa żle się czuję po tych komplementach :P
już nigdy więcej! :D
fiore napisał(a):
> jeden z wielu - jaga : tobie nie jest dane oceniać
> ludzi.........nie możesz tego robićnie mając większego stażu na
> forum.......co ty mozesz wiedzieć czytając jeden
> post......
Na to forum zaglądam od 2 lat , kiedyś był stałym bywalcem, ostatnio niezła kicha tutaj się dzieje , więc zagladam raczej w wątki wiślackie i takie jak to.
>SaNtO niekiedy zaskakuje i pokazuje swą niewątpliwą
> wyższość nad innymi forumowiczami :D (alem przysłodził) <===
> na przykład na tob ( dałeś się fatalnie sprowokować: on tylko
> napisał kurwa ).........
>
dałem sie sprowokować? buahaha , nie raz leciały tu "komplementy" w moją stroną czy stronę mojego klubu i nie reagowałem . Poniekąd masz rację , ale santo to gówniarz i każdy o tym wie, więc dziwie sie jemu , że taki kozaczek z niego, a takich kozaczków wychowaliście u siebie pełno.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)