A biegać...........mmmmmmmm... ale grypsy. Tylko domyslam sie dlaczego takiej bluzy nie może kupic każdy.
"seria limitowana, dla wybranych"
-
-
Bluzy Cracovia
no normalne takowe bluzy nosi tlyko JG tak samo jak zapinki JG nie każdy je kupic może i koniec kropka;-)
Są też inne bluzy, ale bez tej gwiazdy na kapturze, tylko szczerze to nie wiem gdzie można kupić (chyba, że na Kablu...)
w tym sklepiku u Algi
można tez zamówić sobie w carrefourze napis na bluzie - też fajna sprawa;-)
i chyba w jubilacie też to robia ale nie jestem pewny
prasowanki :/
ziombel,
Jak dobrze poszukasz to znajdziesz jedna taka bluze wiszaca do gory kolami (a moze lepiej, do dolu kapturem :-) ) na jednym z krakowskich wiezowcow
PS. Tylko ze dluga drabina bedzie potrzebna :-)
Kupić nie wiem ,ale dostać i to dosłownie owszem.To juz druga ,małą serię wydaliście, do derbów będziemy mieć wszystkie.
hahahahahahaha żebyś się niezjebał hahahahahaha
Browarnick -do budy -nie masz swojego forum ??? do budy
bluze stracil jakis baran z oswiecenia ...p.s niie sam JG chodzi w tych bluzach aczkolwiek nie twierdze ze saME ULTRASY:)SZKODA ZE ZWISLA MA PROBLEM Z GLOWY ZERO SZALI ZERO FLAG ZERO NICZEGO Z GRUP....
Zajebista sprawa jakies bluzy,cracovii brakuje takich zeczy w anglii to kazda grupa kibicow ma swoje bluzy,kurdki itd.
5 dni później
Halo jest tu kto???
nie :)
to czo to so kurdki ?? nehnehneh kleklekle
ja poproszem tako kurdkę ras!!
i ja tyż :)
to ja dwa ! :D
no to Ty DWA a ja DWIE :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)