Wpadajcie do nas na stronke...Zapraszam szczególnie tych zainteresowanych -->> www.cracovia1906.prv.pl
[img]http://home.autocom.pl/grek2/Cracovias.gif[/img]
-
-
Wpadajcie na stronke
Ale masz fajna sygnaturke...
Wiadomość zmieniona (01-09-04 21:22)
heheh na stronce mamy więcej....
Wiadomość zmieniona (02-09-04 11:46)
Jezuuuuu!! Ten gif ma 580kB!!!!!!!
A jaki fajny...
ale faktycznie sygnaturki to mozesz zrobic troche mniejsze zarowno rozmiarowo jak i wagowo bo niektorym moze przeszkadzac to w przegladaniu forum
a ja jakie mam fajne syganturki ?:)
Miło mi santo hehhe. POZDRO!!
Jestem ciekaw czy ktos zauwazyl ze moje posty w tym temacie byly ironiczne...
Ja zauwazylem ;)
rex zrob chociasz pół z takiej sygnaturki nieumiesz nawet zainstalowac programu potzrebnego do jej zrobienia a sie udzielasz potrafisz tylko komentowac a sam gówno umiesz !!!!
!KSC! - po prostu nie uzywa sie w necie sygnaturek ktorych sciagniecie zajmuje pol minuty na neostradzie a na modemie pewnie kilka minut. Pozatym nie sa one zbyt piekne. Napisy robione czcionka a nie recznie rysowane strasznie kluja po oczach. Przy calym szacunku do tego ze cos robicie i sie staracie to porownajcie sobie wasze prace z pracami goscia zwanego Mime ktory tez robi hobbystycznie i amatorsko grafike, dokladnie w photoshopie airbrushem - tu masz jego przykladowy obrazek [url]http://www.scene.pl/pixel_obrazek.php?lan=pl&id=1919[/url]
Wiadomość zmieniona (05-09-04 23:06)
Emotki są świetne.
ja uzywam photoshopa okolo 2 miesiecy a on pewnie juz z 4 lata
jak sie nazywa ten program i gdzie go można ściągnąć??
ja tez chce takie sygnaturki................ z kim mam sie kontaktowac i czy cos to kosztuje .....pozdro......
TYLKO PASY
ziomek ty jesteś chory...co Ty porównujesz grafike do sygnaturki...Zastanów się...:/
ZiCk: to ty sie zastanow co ty do mnie gadasz. Co to wedlug ciebie jest sygnaturka jak nie grafika? moze muzyka? albo ksiazka??? i jeszcze bulwersy lapiesz na moja konstruktywna krytyke, zamiast wziasc sie w garsc i probowac robic coraz to lepsze sygnaturki.
Wiadomość zmieniona (06-09-04 20:25)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)