jedzie ktos moze na derby 25 wrzesnia wspomoc nasza zgode ????
-
-
UNIA -TARNOVIA
pasiaknh napisał(a):
> jedzie ktos moze na derby 25 wrzesnia wspomoc nasza zgode
> ????
na unii ??
derby są w sobote o 13.30 25 wrzesnia na Tarnovii, zapraszamy!
moze by jakiegos busa zorganizowac :) penwie jakas gromadke by sie zebralo ja na to sie pisze z 3 ziomkami czyli jest juz nas 4 :D
juz 5 ja bym sie przejechal ;) pozdro
Może jakieś większe info??? W jakiej cenie są bilety, jak tam trafić itp...
nie mow ze nie wiesz jak do TARNOVA dojechac ;) a bilety to maximum 15zł moze byc taniej oczywiscie nie wiem
Nie chodzi mi o dojazd do Tarnowa, tylko dokładnie na stadion ;-). Bo jeszcze podejdę do jakiegoś kibica Unii to co??? Mam wyjechać z tamtąd z podbitym okiem??
pociagiem? p[ierwsza stacja w tarnowie i zaraz obok stadion uni spytasz sie kogos w pociagu na której wysiasc i po problemie....
To trzeba sie jakos zorganizowac ? Jak bedzie jakos wiecj ludzi moge sie zajac busem a jak nie no to moze pojedzimey pociagiem ?
ze stacji do stacji przesiadki data odjazd przyjazd czas podróży
Kraków Płaszów Tarnów 0 25.09.04 11:20 12:13 0:53
Kraków Płaszów Tarnów 0 25.09.04 11:32 12:49 1:17
Nie wiem ile bilety kosztuja ale nie sadze ze jakos duzo moze bys dalo sie cos wykombinowac, jeszce jak pociag jedzie 1h to przeciez pikus powinnien byc !
derby są na Tarnovii,stadion zaraz obok dworca głównego, zresztą na pewno ktoś od nas będzie czekał. Bilety normalnie kosztują 6 zeta, na derby pewnie będa droższe ale bez przesady, zresztą o to nie musicie się martwić, nara
6 dni później
na derbach moze byc ciekawie.unia zapowiada sie 400 osobowa ekipa
z pewnoscia wisla pojedzie wspomoc unie
To ma ktoś jakieś konkretne info?? Jest jakiś bus do Tarnowa? ja też bym pojechał...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)